TAROM, oferta SPECIALA pentru vacanta de vara

TAROM a anuntat luni lansarea lansarea unei oferte SPECIALE pentru vacant de vara, cu reduceri de 50 de euro, pentru un bilet dus-intors.

Astfel, in luna iulie, TAROM va aplica reduceri de 50 de euro pentru fiecare bilet dus-intors si 25 de euro pentru un bilet dus, pentru calatoriile efectuate cu aeronavele companiei.

Oferta TAROM este disponibila la vanzare doar in zilele de vineri si sambata ale lunii iulie.

Citeste si: TAROM va opera curse aeriene catre Italia, din iunie, de pe Aeroportul Iasi

Pentru destinatiile Dubai si Londra, perioada de vanzare va fi 4-5 iulie, iar cea de calatorie, 5 iulie – 31 august (data ultimului retur).

Pentru destinatiile Moscova si Stockholm, perioada de vanzare va fi 11-12 iulie, iar cea de calatorie, 12 iulie – 31 august 2014 (data ultimului retur).

Pentru destinatiile Roma si Praga, vanzarea este programata in perioada 18-19 iulie, iar calatoriile, intre 19 iulie si 31 august (data ultimului retur).

Pentru destinatiile Atena si Istanbul, biletele cu reducere vor fi vandute intre 25 si 26 iulie, iar calatoriile pot avea loc intre 26 iulie si 31 august (data ultimului retur).

“Suntem in plin sezon estival si sunt inca multi cei care nu si-au facut planuri de vacanta. TAROM ofera tuturor celor care vor sa calatoreasca mai ieftin reduceri de 50 de euro la biletele de avion dus-intors. Prin aceasta oferta pasagerii TAROM se pot bucura de servicii de calitate, la preturi accesibile, iar vacanta poate incepe inca de la bordul aeronavelor noastre”,  a declarat Christian Heinzmann, directorul general al TAROM.

Biletele pot fi achizitionate de pe website-ul www.tarom.ro, de la agentiile proprii sau de la agentii autorizati TAROM, avand reducerea deja aplicata.

Citeste si: Tarom va introduce curse directe intre Iasi si Tel Aviv incepand cu 31 martie

Pentru mai multe informa?ii legate de conditiile tarifare si de calatorie, pasagerii sunt rugati sa contacteze compania TAROM, la numerele de telefon Call Center TAROM: 9361 (valabil pentru apeluri din Bucuresti): +4 021.204.64.64; +4 021.303.44.00 si +4021.303.44.44.

Sursa foto: vacantaindoi.ro