TATA PUIU e TERMINAT! BULIBASEALA AMOROASA in familia generalului IORDANESCU

Generalul Anghel Iordanescu este plin de nervi din cauza bulibaselii amoroase in care sunt implicate doua dintre odraslele sale. Incalceala amoroasa din familia celebrului antrenor a fost dezvaluita de jurnalistii de la Cancan.ro.

Practic Maria Iordanescu, supranumita si „printesica generalului”, l-a ”combinat” pe fostul iubit al… „cumnatei” sale! Pe numele sau Bogdan Deliu, el este nimeni altul decat fostul iubit al tinerei cu care Alex Iordanescu, fratele Mariei, are in prezent o relatie! Asadar, avem de-a face cu un patrulater amoros exploziv, fiica lui “Tata Puiu” avand o relatie chiar cu fostul iubit al actualei “cumnate”, iar detaliile povestii sunt extrem de interesante.

Bogdan Deliu, actualul iubit al Mariei Iordanescu, a inceput o relatie, in august-septembrie 2016, cu Andreea Mironescu, nimeni alta decat actuala iubita a lui Alex Iordanescu. Potrivit surselor citate, Bogdan Deliu a adus-o pe Andreea Mironescu la Bucuresti, de la Constanta, acolo unde tanara locuia, ea fiind – in momentul in care a inceput relatia cu Deliu – iubita lui Adi Caraiorgu, proprietarul clubului EGO din Mamaia si un personaj foarte cunoscut in lumea mondena, apropiat de Lucian Becali si Joshua Castellano.

Relatia Andreei Mironescu cu Bogdan Deliu a tinut pana in momentul in care tanara l-a cunoscut pe Alex Iordanescu, nimeni altul decat fiul lui Anghel Iordanescu, fostul selectioner al nationalei. Potrivit surselor DAS, Andreea Mironescu a locuit in casa lui Bogdan Deliu cat timp cei doi au fost impreuna, iar actualul iubit al Mariei Iordanescu i-ar fi pus si silicoane celei cu care Alex Iordanescu are acum o relatie. Povestea de iubire dintre Andreea Mironescu si Bogdan Deliu s-a incheiat in primavara acestui an, atunci cand tanara venita in Capitala din Constanta l-a cunoscut pe Alex Iordanescu.

Bogdan Deliu si Maria Iordanescu au parut deranjati atunci ca au fost intrerupti din momentele tandre. Imbratisati in momentul in care au fost fotografiati, Deliu si “printesica” generalului Iordanescu si-au acoperit fetele imediat ce au realizat ca sunt pozati.

Maria Iordanescu este singura fiica a lui Anghel Iordanescu, care mai are trei baieti, unul dintre acestia fiind antrenorul Edi Iordanescu.

Sursa text: cancan.ro