Tatăl Alexandrei Măceșanu i-a transmis un mesaj cutremurător monstrului din Caracal, Gheorghe Dincă

Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei, fata de 15 ani dispărută în timp ce se ducea în Caracal și despre care Gheorghe Dincă a declarat că a violat-o și a omorât-o, are un mesaj pentru acesta.

”I-am văzut zâmbetul în colțul gurii. I-aș transmite să ardă în Iad, dacă a făcut așa ceva. Dacă nu a făcut, Dumnezeu să îl aibă în pază. Pe noi ne interesează să găsim fata.”, a spus tatăl Alexandrei.

Citește și: GHEORGHE DINCĂ, FOST AMANT AL UNEI IMPORTANTE JUDECĂTOARE DIN CARACAL

Tatăl Alexandrei Măceşanu a spus că are încredere că fiica sa este în viaţă. Bărbatul a făcut apel la „cine a luat-o să o aducă acasă” şi va ierta tot.

„Vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în acest caz, tuturor care caută, care cercetează în continuare. Vreau să le spun celor care ştiu despre ea, care au luat-o, vreau să o aducă, chiar dacă o lasă la o margine… (…) Nu mă mai interesează cine a făcut asta. Vreau să o aducă, ca să ne reluăm viaţa de dinainte. (…) Cei care au luat-o, să o aducă acasă. (…) Noi credem că fata noastră este în viaţă”, a spus tatăl Alexandrei.

Ce își reproșează tatăl Alexandrei Măceșanu

Tatăl Alexandrei a povestit că în timp ce își căuta fiica a fost foarte aproape de locul în care fata era sechestrată. “Ce mă căiesc eu este pentru că am trecut la o stradă de ea – noi am fost pe Decebal, ea a fost pe Craiovei. Asta mă voi căi toată viața mea, dacă e să nu o găsesc”, a mărturisit bărbatul.

Citește și: CRIMINALUL E PLIN DE BANI! AVEREA IMPRESIONANTĂ A LUI GHEORGHE DINCĂ, MONSTRUL DIN CARACAL

Ioan Măceșan a mărturisit că a spart mai multe uși ale unor case în care bănuia că s-ar putea afla fata. “Am mers devreme la adrese, joi. Acolo pe Decebal am intrat la doua case. Am spart ușile pentru că eram dornic să-mi găsesc fata. Eram în stare să trec prin foc numai să o găsesc. Dezamăgirea a fost foarte mare. Dacă apelul a fost la 11.05, noi am ajuns pe la 11.15… În acea noapte am stat la poliție până la ora 02.00 după care mi s-a spus să plec acasă, să mă odihnesc și dimineață să fiu acolo”, a povestit Ioan Măceșanu.

Tatăl Alexandrei este sigur că fiica sa e în viață și speră să o revadă curând. “Le mulțumesc tuturor celor care ne ajută în această căutare și să dea Dumnezeu să o găsim cu bine. Nu mi-am pierdut încrederea, cred că ea este în viață. Abia astept să o văd”, a spus tatăl Alexandrei, în interviul exclusiv acordat lui Mihai Gâdea.

Ioan Măceșanu spune că nu l-a crezut pe monstrul din Caracal când acesta a spus anchetatorilor că a ucis-o. “Nu ne-am îndoit niciodată că trăiește, nici eu și nici soția mea. Credem că este vie”, a spus tatăl fetei.

Sursa foto: captura video