Tatăl îi face, fiul îi ”sparge”! Băiatul lui Cosmin Olăroiu are datorii imense

Cosmin Olăroiu, unul dintre cei mai titrați antrenori români, a câștigat sume importante de bani în anii petrecuți în Golf. O mare parte dintre aceștia au fost investiți în afaceri. Astfel, Cosmin Olăroiu a cheltuit, în vara anului 2021, nu mai puțin de 24 de milioane de euro pentru a transforma fostul hotel Mamaia într-un complex de apartamente de lux, cu prețuri între 400.000 și 2 milioane de euro.

Jurnaliștii de la cotidianul Replica Online scriu că, în ultimii doi ani, firma lui Cosmin Olăroiu, administrată în trecut de fiul său, Daniel, și acum iubita acestuia, Roxana, a înregistrat pierderi uriașe, ajungând la datorii de 20 de milioane de euro.

Sursa citată mai scrie că afacerea de la malul mării este administrată prin firma First Mamaia Residence SRL de Roxana Tănase, soția lui Daniel Olăroiu. În 2021, firma a avut datorii de 60 de milioane de ei. În 2022, suma a crescut și a ajuns la 100 de milioane de lei (20 de milioane de euro), notează replicaonline.ro.

„Afacerile nu sunt ale mele, eu sunt doar un purtător de cuvânt. Dacă există un profit, acela va merge la adevăratul patron. Din ce câştig, eu reuşesc să trăiesc decent câţi ani mai am de trăit. E profitul lui, banii merg la el, nu la mine. La fiul meu”, spunea Oli în 2021.

Aceeași sursă mai scrie că, în februarie 2021, , Cosmin Olăroiu a decis să-l schimbe pe Daniel din calitatea de administrator al firmei. Iar acum, Roxana Tănase, nora antrenorului, este administratorul societății.

Sursa foto: sport