Tatăl lui Meghan Markle agită apele în familia regală: Fiica mea este o femeie terifiată

Tatăl lui Meghan Markle aruncă în aer familia regală cu un nou interviu. Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry nu au deloc parte de un început de căsnicie liniștit, iar cel care agită apele cel mai mult este chiar “socrul mic”.

Declarațiile lui sunt din ce în ce mai acide și toată lumea se așteaptă că în cel mai scurt timp familia regală să reacționeze și să-l facă să tacă definitiv. După ce chiar înainte de nuntă a fost protagonistul unui scandal uriaș pentru că a fost prins că și-a regizat o serie de fotografii cu el în care se documenta online despre viitorul sau ginere și se pregătea de nuntă, apoi după nuntă a dat un interviu în care a povestit detalii intime din discuția lui cu Prințul Harry, acum tatăl lui Meghan aruncă din nou o umbră asupra celei mai proaspete familii regale. Din câte se pare, tatăl ei care o cunoaște foarte bine spune că nu este deloc fericită.

Citește și: PROBLEME REGALE! DE CE PRINȚUL HARRY REFUZĂ CATEGORIC SĂ O MAI ȚINĂ DE MÂNA PE MEGHAN MARKLE! VIDEO

Ducesa de Sussex ar avea un zâmbet care mai degrabă transmite durere decât fericire și tatăl ei crede că nu a reușit să se adapteze la noua ei viață și la îndatoririle regale. Bărbatul de 73 de ani a făcut o serie de declarații pentru ziarul londonez The Sun care sunt pe cale să afecteze grav imaginea lui Meghan Markle.

“Mă uit mereu în ochii, mai uit la fața ei. Eu îi cunosc zâmbetul și nu-mi place deloc cel pe care îl văd acum. Este un zâmbet care ascunde durere. Cred că este extrem de stresată și asupra ei este o presiune uriașă, pare terifiată”, au fost declarațiile lui Thomas Markle.

De asemenea el a criticat inclusiv dress-code-ul pe care casă regală i l-a impus fiice lui: “Parcă ar fi anii 1930 cu rochii care să depășească genunchiul. Știu că lui Meghan nu-i plac aceste ținute”.

Sursă traducere: ciao.ro