Tatal lui Serban Huidu, atacat si taiat in plina strada VIDEO UPDATE

UPDATE: Agresorul sotilor Huidu a fost identificat si retinut de politisti el fiind condus la sediul unei sectii de politie pentru a fi anchetat. Acestuia ii va fi intocmit dosar penal pentru ultraj asupra bunelor moravuri si tentativa de omor.

UPDATE: Coform ultimelor informatii, Florin Huidu si sotia sa au fost agresati in propria terasa, pe care sotii Huidu o detin in sectorul 4, de catre un individ, in varsta de 36 de ani, care a refuzat sa plateasca nota de plata. Acesta a pus mana pe o halba, a lovit-o in cap si a taiat-o pe doamna Huidu la una dintre urechi, apoi i-a aplicat acelasi tratament si lui Florin Huidu care sarise in apararea sotiei sale. Huidu senior a fost taiat pe fata si pe maini, ulterior fiind internat de urgenta la spitalul Bagdasar Arseni.

Tatal prezentatorului de televiziune Serban Huidu a fost atacat in plina strada, in prezent fiind internat la Spitalul Bagdasar Arseni. Florin Huidu a intrat intr-un conflict cu un alt barbat care i-a agresat verbal sotia.

Tatal lui Serban Huidu a fost atacat si taiat cu un ciob de un barbat necunoscut. Parintele realizatorului de televiziune a fost agresat la o terasa din Capitala incercand sa-si apere sotia, care fusese agresata verbal de scandalagiu.

In acest moment, Florin Huidu este internat la spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti. “Florin Huidu este internat la noi in spital, inca de ieri” a declarat Florin Bica, purtatorul de cuvant al spitalului de urgenta Bagdasar Arseni. 

Doctorul Bica a precizat faptul ca tatal lui Serban Huidu a cerut discretie in ceea ce priveste starea sa de sanatate. Conform ultimelor informatii, Florin Huidu a avut nevoie de hemostaza si de puncte de sutura la nivelul fetei si mainilor. 

Sotia lui Florin Huidu a avut, la randul ei, nevoie de ingrijiri medicale, insa nu a necesitat internare.

Sursa foto si video: libertatea.ro si rtv.net