Tatal milionarului Dan Nicorescu mananca din gunoaie

dan_nicorescu

Desi are un fiu milionar, Dumitru Nicorescu isi duce zilele de pe o zi pe alta si mananca din gunoaie. Potrivit Cancan, tatal milionarului Dan Nicorescu traieste intr-un orasel de provincie, imbracat in haine saracacioase, putand trece cu usurinta drept un om al strazii.

Batranelul impinge o bicicleta ruginita, infasurata cu banda adeziva si nu de putine ori este vazut cautand prin tomberoane dupa resturi de mancare.

Dumitru Nicorescu este tatal unuia dintre cei mai bogati romani, care detine o vila impresionanta pe malul Lacului Herastrau, doua Bentley-uri, un Rolls Royce si mai multe Mercedesuri. 

Batranelul nu si-a mai vazut fiul de multi ani si spera ca macar acum, la batranete, sa-l mai vada macar o data. “Am un baiat miliardar. Ati auzit de el? Nicorescu. Niciodata n-a venit la mine. Si m-am dus la el acasa si m-a dat afara din curte”, a spus Dumitru Nicorescu, citat de Cancan.

De partea cealalta, Dan Nicorescu sustine ca tatal sau l-a abandonat, lasandu-l in grija mamei sale. Mai mult, sustine ca nu-l poate ierta pentru asta.

“M-a abandonat cand aveam sase ani. A plecat de la noi pentru o alta femeie, si-a facut o alta familie. M-a crescut mama singura. Era chimista si datorita ei am facut scoala si facultate. Nu am ce sa vorbesc cu el. Pentru mine nu exista”, a explicat milionarul Dan Nicorescu.

Foto: Cancan