Tatăl tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu are un mesaj pentru șeful LPF

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a fost mutat luni la o clinică din străinătate pentru a continua tratamentul după accidentul provocat.

Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident grav în urmă cu două săptămâni, în noaptea de 7 spre 8 septembrie, pe Șoseaua Chitilei. Acesta a pierdut controlul mașinii sale, un Aston Martin DBS, și a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism. Șoferul mașinii a murit, iar Iorgulescu a fost operat de urgență la Spitalul Elias.

Citește și: MAMA LUI MARIO IORGULESCU A CEDAT NERVOS! MESAJ DUR POSTAT DE ACEASTA PE FACEBOOK

Mario Iorgulescu a fost internat pe 8 septembrie, unde a stat până pe 23 septembrie, fiind mutat în altă țară, mai precis în Italia la Milano.

Tatăl lui Dani Vicol, bărbatul ucis în accident, a reacționat după decizia luată de familia Iorgulescu, aceea de a-l muta pe Mario din Spitalul Elias la o clinică din străinătate.

„Eu înțeleg că este fiul său dar mi se pare ceva făcut pe furiș. Trebuia să anunțe, nu doar să-l ia din spital. Nu știu dacă ar putea scăpa de lege. Eu am încredere în justiție”, a declarat acesta pentru Știrile TVR.

Sursa foto: facebook