TATIANA NICULESCU BRAN, POEM despre “DAMA CU PERDELE”, dupa plecarea de la COTROCENI

Fostul purtator de cuvant al presedintelui KLAUS IOHANNIS, TATIANA NICULESCU BRAN, a scris duminica, pe pagina sa de Facebook, ca perioada petrecuta la Palatul Cotroceni a predispus-o la poezie, motiv pentru care a postat un ”POEM” in vers alb, inspirat din experienta de la Administratia Prezidentiala.

”sa fi schimbat macar perdelele palatului / m-as fi numit, prin decret, dama cu perdele / sa fi scos macar covoarele in ploaie / reforma institutiilor era gata / of, sa fi renovat cantina la timp / alta, cu totul alta era viata”, este poemul postat de Tatiana Niculescu Bran “dupa intoarcerea in viata de simplu cetatean”.

Citeste si: TATIANA NICULESCU BRAN si-a dat DEMISIA

Presedintele KLAUS IOHANNIS a semnat, joi, decretul pentru eliberarea din functia de consilier prezidential a TATIANEI NICULESCU BRAN, dupa ce aceasta a anuntat, marti, ca s-a retras din functia de purtator de cuvant al sefului statului pe motiv ca in perioada decembrie 2014 – aprilie 2015, colaborarea sa cu presa nu a fost cea pe care ar fi dorit-o. Fosta jurnalista, actuala scriitoare, a fost numita in functie la 8 decembrie 2014.

Citeste si: TATIANA NICULESCU BRAN, eliberata din functie de presedintele IOHANNIS

Sursa foto: cotidianul.ro