Taxele si impozitele locale se pot plati la PRIMARIA SECTORULUI 3 cu bonificatie pana la 30 iunie

Primaria Sectorului 3, prin Directia Generala de Impozite si Taxe Locale, anunta faptul ca, potrivit Ordonantei de Urgenta aprobata de Guvernul Romaniei, in data de 23 martie, a fost prelungit termenul pana la care contribuabilii pot achita taxele si impozitele locale, aferente anului 2016.

Astfel, termenul pana la care se poate plati impozitul sau taxa pe teren, pe cladiri si pe mijloace de transport, beneficiind de bonificatia de 10%, a fost prelungit pana la data de 30 iunie. Termenul initial era 31 martie.

De asemenea, termenul pana la care persoanele fizice pot depune declaratie privind destinatia cladirii pe care o au in proprietate, in cazul in care aceste cladiri au destinatie mixta sau nerezidentiala, s-a prelungit cu doua luni, pana la 31 mai.

Tot pana la data de 31 mai a fost prelungit termenul si in cazul persoanelor juridice care detin cladiri in proprietate, pentru depunerea declaratiei privind destinatia si valoarea impozabila a imobilelor respective.

Totodata, a fost prelungit cu doua luni, pana la 31 mai 2016, termenul pentru depunerea declaratiei, insotita de documentele justificative, in cazul persoanelor fizice sau juridice care detin mijloace de transport radiate din circulatie pana la 31 decembrie 2015.

Prin urmare, sediile DGITL Sector 3 nu mai sunt nevoite sa isi prelungeasca programul de lucru cu publicul pe perioada weekend-ului (27 si 28 martie), asa cum anuntasem initial.

Sursa foto: primarie3