TAXIMETRISTII BUCURESTENI PROTESTEAZA in FATA PRIMARIEI CAPITALEI

PROTEST TAXIMETRSITI BUCURESTI, TAXIMETRISTI, PROTEST, PRIMARIA CAPITALEI, TAXIURI PIRAT

PROTEST TAXIMETRISTI BUCURESTI. TAXIMETRISTII bucuresteni PROTESTEAZA, marti in Capitala, in fata sediului Primariei Municipiului Bucuresti (PMB).

PROTEST TAXIMETRISTI BUCURESTI. Manifestatia de PROTEST este organizata de Asociatia Nationala a Transportatorilor si Taximetristilor Independenti (ANTTI) si se va desfasura intre orele 10.00 – 16.00, informeaza postul de televiziune Digi 24.

CITESTE SI: GREVA DE AVERTISMENT in ADMINISTRATIA LOCALA: Peste 29.000 de angajati din primarii si consilii judetene vor protesta vineri 

PROTEST TAXIMETRISTI BUCURESTI. TAXIMETRISTII au dat asigurari ca nu vor bloca circulatia rutiera pe Splaiul Independentei. Reprezentantii asociatiei sunt nemultumiti, printre altele, de modul in care administratia municipala gestioneaza reinnoirea licentelor de transport. Soferii sustin ca procedura este greoaie si dureaza mult, iar in acest timp nu pot circula prin oras.

CITESTE SI: REVOLUTIONARII continua PROTESTUL la GUVERN si GREVA FOAMEI 

PROTEST TAXIMETRISTI BUCURESTI.  De asemenea, TAXIMETRISTII sustin ca Primaria Capitalei nu face nimic pentru a elimina taxiurile pirat si nici nu le interzice firmelor din judetul Ilfov sa opereze in Bucuresti. 

Sursa foto: ivantudorflorian.eublog.ro