TAXIMETRISTII de la aeroporturi, AMENDATI de politisti

Politistii de la transporturi au aplicat, in mai putin de doua ore, 25 de sanctiuni contraventionale, in urma unei actiuni desfasurate luni in zona a cinci aeroporturi internationale, pentru verificarea legalitatii transportului in regim de taxi.

“La data de 21 iulie, sub coordonarea de specialitate a Directiei de Politie Transporturi din cadrul IGPR, politistii au verificat autovehiculele care efectueaza transport in regim de TAXI, in zona aeroporturilor internationale Henri Coanda Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Bacau si Iasi”, informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

Citeste si: PESTE 3.000 DE AMENZI AU FOST APLICATE TAXIMETRISTILOR DE POLISTISTI, IN URMA UNEI ACTIUNI LA NIVEL NATIONAL

In mai putin de doua ore, politistii au controlat 138 de autoturisme in regim de TAXI, iar pentru neregulile constatate au aplicat 25 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 7.110 de lei.

“Dintre acestea, 15 au fost pentru abateri prevazute de OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice si 5 pentru incalcarea prevederilor Legii 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere. Ca masura complementara, politistii au retras un certificat de inmatriculare si au ridicat un set de placute de inmatriculare, pentru lipsa asigurarii obligatorie de raspundere civila auto”, se mai arata in comunicat.

Actiunile vor continua si in perioada urmatoare, in vederea prevenirii si combaterii activitatilor ilegale de TAXIMETRIE.

PESTE 1.200 DE AMENZI AU FOST APLICATE DE POLITISTI TAXIMETRISTILOR, INTR-O SINGURA ZI

Sursa foto: cugetliber.ro