TAYLOR SWIFT este cea mai eleganta vedeta a anului 2014

Taylor Swift, renumita cantareata si actrita americana, a fost desemnata cea mai eleganta vedeta a acestui an, in urma unui top intocmit de revista People. Artista s-a remarcat in desele aparitii de la galele organizate de-a lungul ultimelor noua luni.

Este un clasament exclusivist din care fac parte doar 11 vedete care au incantat publicul la galele organizate de industria de profil.

Celelalte zece pozitii ale clasamentului cuprind urmatoarele nume de vedete: Blake Lively, Diane Kruger, cantareata Jennifer Lopez, actritele  Emma Stone, Lupita Nyong’o, Jessica Alba, cantareata Rihanna, actrita Emma Watson, actrita Chloe Grace Moretz si tanara Kiernan Shipka,  care s-a remarcat in serialul de televiziune “Mad Men”. 

Stilul vestimentar abordat de Taylor Swift, in varsta de 24 de ani, este unul simplu insa care ii pune in valoare calitatile fizice de exceptie: rochii de bal mulate si bluze scurte asortate cu fuste mini.

CITESTE SI: FOTO in articol. O JURNALISTA si-a dat jos SUTIENUL si a umblat in SANII goi pe strada

Vedeta americana isi descrie propriul stil vestimentar in cuvintele urmatoare: “Un stil feminin, care iti dezvaluie picioarele, si mereu schimbator”.

In 2013, cea mai eleganta vedeta din lume a fost actrita Kerry Washington, care nu mai apare insa si in clasamentul din acest an.

Revista People a desemnat si cele mai elegante cupluri de vedete din 2014, iar in acea lista apar cantaretul John Legend si modelul Chriss Teigen, cantaretii de muzica country Blake Shelton si Miranda Lambert si prezentatorul TV Seth Meyers si sotia sa, Alexi Ashe.