TB a decis in cazul lui MARIAN CAPATANA

Tribunalul Bucuresti a luat o decizie cu privire la cererea lui MARIAN  CAPATANA de inlocuire a masurii arestarii preventive. Judecatorii au hotarat sa respinga cererea. Decizia nu este una definitiva.

CAPATANA a fost arestat in dosarul de trafic de influenta al lui MICEA BASESCU. Si fratele presedintelui, arestat odata cu Capatana, pe 20 iunie, a facut o cerere de revocare a masurii arestarii preventive, care urmeaza sa fie judecata in 15 iulie, la Tribunalul Bucuresti.

Citeste si: CSM cere ancheta in cazul BERCEA MONDIAL la procurorii care i-au inchis peste 100 de dosare penale

Cei doi au fost arestati dupa ce familia lui Bercea Mondial a facut publice inregistrari facute pe ascuns de fiul acestuia, ce ar proba traficul de influenta de care este acuzat fratele sefului statului.

Fratele presedintelui a fost retinut, joi, 19 iunie, dupa mai multe ore de audieri in calitate de suspect, el fiind acuzat de familia lui Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial, ca a primit 250.000 de euro pentru a interveni pe langa magistrati in dosarul in care interlopul era judecat pentru tentativa de omor, pentru a obtine fie o pedeapsa mai mica pentru acesta, fie punerea sa in libertate.

Citeste si: Declaratiile lui BERCEA MONDIAL la adresa lui Kovesi si Stanciu au afectat independenta justitiei

Sursa foto: stiripesurse.ro