TCHIIN este noul Instagram al super bogaților! Ce sumă lunară trebuie achitată și ce facilități se oferă în schimb

TCHIIN este o aplicație nouă, un fel de Instagram destinat oamenilor cu foarte mulți bani. O aplicație unde trebuie plătești o sumă lunară pentru a putea avea acces. TCHIIN este locul ideal pentru copii de bani gata și vedete, aceștia putând să-și etaleze yacht-urile, vilele super luxoase, vacanțele exotice sau super mașinile.

TCHIIN a devenit funcțională în luna aprilie a acestui an, iar în prezent numără 8.000 de membri aleși cu atenție fondatorii de Lucien Ndabagera (25 de ani), un om de afaceri stabilit în Monaco, Peter Kianicka (37 de ani) și Filip Volarik (20 de ani). Cei trei declarau la inaugurarea aplicației că ”se gândeau de multă vreme să facă un teren de joacă pentru super bogați”.

”Viziunea noastră a fost să avem 10.000 de membri premium și milioane de fani din toată lumea. TCHIIN înseamnă exclusivism. Este un stil de viață. Era o lipsă pe piață în ceea ce privește aplicațiile pentru bogați și noi am acționat. Acum avem deja clienți faimoși”, a explicat Lucien.

Fiecare membru trebuie să achite o taxă lunară de 450 de lire sterline. În acești bani este inclus un serviciu non-stop de majordom, care se ocupă de absolut toate ”capriciile” utilizatorilor. Astfel, prin intermediul TCHIIN poți închiria avioane private sau mașini Lamborghini, rezerva mese la restaurante cu stele Michelin sau apartamente în hoteluri de cinci stele. De asemenea, femeile pot să-și găsească ușor genți rare și, evident, foarte scumpe, în valoare de zeci de mii de euro.

Sursa foto: tchiin