TE-AI BLOCAT? 10 IDEI pentru momentul cand te afli in fata unui BARBAT DEZBRACAT

Exista situatii in fata carora te poti bloca pur si simplu, in fata carora nu mai stii ce sa faci si nici cum sa reactionezi. O astfel de situatie o poate reprezenta si imaginea unui barbat complet dezbracat. Iti poate lua complet mintile, te poti intimida, orice gest pe care ai dori sa-l faci s-ar putea sa nu-ti mai iasa. De aceea, n-ar fi tocmai rau sa ai pregatite in minte mai multe scenarii care sa te scoata din incurcatura si la care sa apelezi cu incredere:

1: Dezbraca-te si tu

Sunt sanse destul de mari ca iubitul tau sa nu se fi desfatat cu imaginea corpului tau gol mai mult de cateva secunde. Poate pentru ca te dezbraci rapid cuprinsa de pasiune sau pentru ca sunteti prea aproape unul de celalalt. Insa daca il lasi sa te admire in toata splendoarea ta atunci cu siguranta ca ii vei starni libidoul.

2: Femeia deasupra

Majoritatea barbatilor care au participat la un sondaj de opinie au spus ca pozitia lor favorita este femeia deasupra. Bonus: Aceasta pozitie poate fi foarte intima de vreme ce fetele voastre se ating si va puteti strange in brate astefel incat sa va lipiti unul de celalalt. De asemenea, este o metoda excelenta pentru a-i intarzia putin orgasmul.

3: Ofera-i ceva nou

Fara indoiala ca stii foarte bine ce inseamna numarul 69. Insa despre 77 ce parere ai? Numarul la refera la cum arata corpurile voastre atunci cand stati pe o parte alaturi si faceti amor. Pozitia este excelenta pentru stimularea punctului G.

4: Transforma-l intr-un bufet suedez

Incorporarea mancarii in pasiunea voastra este o activitate carnala clasica. Alege combinatiile tale favorite precum unt cu miere sau frisca cu ciocolata, amesteca-le si intinde-le pe tot corpul lui.

5: Fa-l sa ceara indurare

Saruta-l, linge-l de la piept in jos, opreste-te in dreptul barbatiei lui, ofera-i apoi un zambet si intoarce-te. Repeta de cateva ori pana va cere indurare.

6: Fa-l sa tanjeasca dupa buzele tale

Un sarut fabulos este un amestec perfect intre tehnica limbii, un control al presiunii si o monitorizare a umezelii. Invadeaza-i spatiul cu o o telegrama tentanta cu mesajul „saruta-ma”.

7: Incanta-l

Tatra este arta exotica a prelungirii pasiunii pentru a atinge noi culmi ale satisfactiei. Incepe noaptea de dragoste oferindu-i un masaj la ureche. Traseaza-i urechea cu degetul tau mic pana la zona unde urechea este lipita de cap. Inlocuieste degetul cu varful limbii si mangaie urechea cu incetineala pana cand va cere cu voce tare mai mult si mai mult.

8: Sugereaza-i ca este un armasar

Gadila-i egoul spunandu-i ca-l vrei oferindu-i un compliment plin de sexualitate. Demonstreaza-i cat de mult il doresti trecand imediat la treaba.

9: Joaca-te cu el

Mergeti impreuna la un magazin pentru adulti si alegeti jucariile sexule cae va plac pentru a alunga monotonia din dormitor. Cu un vibrator nu vei da niciodata gres. Spune-i cum sa-ti stimuleze clitorisul cu el sau, pur si simplu lasa-l sa se uite in timp ce-l manevrezi tu.

10: Joaca dur

Barbatii au tendinta de a fi mai duri decat femeile, asa ca poti fi si tu dura. Prinde-i sfarcurile, infinge-ti unghiile in spatele lui sau maseaza-i pieptul.

Sursa text: sfatulparintilor