TE-AI SATURAT TI-O TRAGI AIUREA? ADU “Fifty Shades of Grey” la tine in DORMITOR

Protagonistul este Christian Grey, un afacerist cu inclinatie spre perversiuni sexuale, care seduce o studenta virgina, Anastasia Steele. Imaginile explicite de sex au facut ca aceasta poveste sa fie interzisa in cinematografele din China si alte tari, desi scenele sunt “mai blande” decat in paginile romanului. Acestea insa au si asigurat succesul peliculei, transformandu-l in sursa de inspiratie pentru mii de cupluri.

Nu e nevoie sa imiti fanteziile puse in practica de experimentatul Grey, insa poti experimenta cateva dintre practicile expuse in film pentru a te bucura de cele mai tari partide de sex!

Domina-ti partenerul!

Orice fata buna si-a dorit, macar o data, sa fie rea. Si nu degeaba. Barbatii sunt fascinati de femeile pasionale cu atitudine dominatoare.

Daca toata viata ai fost una dintre fetele cuminti, sa devii obraznica, chiar si pentru cateva clipe, poate fi dificil. Dar nu imposibil. Daca tu si iubitul tau doriti sa incercati ceva nou, atunci jocul cu dominatoarea si sclavul poate fi experienta de aveti nevoie pentru a iesi din rutina. Ai nevoie de costumatie sexy, jucarii sexuale si atitudine dominatoare!

Atentie, insa! Inainte de a incepe, trebuie sa stabiliti cateva reguli pentru ca lucrurile sa nu va scape de sub control.

Legati-va la ochi pentru mai multa pasiune!

Este timpul sa experimentati mai multe jocuri in dormitor. O esarfa cu care sa acoperi ochii iubitului poate creste tensiunea sexuala si excitatia in timpul partidei de amor. In plus, celelalte simturi vor deveni mai ascutite, iar senzatiile mai intense. Include aceasta tehnica printre jocurile pe care le experimentati in dormitor. Nu vei regreta! Iata 5 pozitii in care va puteti lega la ochi!

Tachineaza-l cu atingeri senzuale!

Preia initiativa si, in loc sa ii permiti sa iti exploreze trupul dupa bunul plac, fii tu cea care dicteaza ritmul. Condu preludiul si tachineaza-l cu atingeri senzuale, saruturi si muscaturi care ii vor aprinde toate simturile si il vor face sa isi doreasca sa rupa hainele de pe tine! Nu il lasa, insa, sa joace dupa regulile lui, ci impune-le pe ale tale, limitandu-i atingerile si orice alte initiative.

Condu-l spre partida de amor dorita

Renunta la timiditate si spune-i unde si cum iti place sa fii atinsa pentru a obtine placerea suprema. Si daca te temi ca partenerul tau nu va fi incantat de “ordinele” tale, afla ca, de fapt, el va fi mai mult decat multumit sa stie cum te poate satisface. Nu uita ca o mare parte din satisfactie este produsa de placerea pe care i-o produci celuilalt.

Incercati practicile BDSM

Din cand in cand, poti fi usor agresiva in pat, stimulandu-ti partenerul cu cateva cuvinte indecente, biciuindu-l usor sau legandu-l de pat. Imobilizeaza-ti iubitul cu catuse, spre exemplu, dupa care poti incepe sa il tachinezi cu atingeri senzuale, saruturi si muscaturi care ii vor aprinde toate simturile. Fa-l sa geama de dorinta si nu il lasa sa joace dupa regulile lui, ci impune-le pe ale tale, limitandu-i atingerile si orice alte initiative.

Folositi jucarii sexuale!

Daca nu vrei sa vizitezi un sex shop, atunci pune imaginatia la treaba! In casa poti gasi o multime de jucarii sexuale pe care le poti folosi. O esarfa din matase, cu care ii poti lega mainile, sau un tub cu frisca, cu care va puteti indulci corpurile vor face partidele de sex mai incintante. 

Sursa text: eva.ro