TE CUNOSC DE UNDEVA, 2014: O recunosti? Transformare soc in Corina Chiriac! VIDEO

TE CUNOSC DE UNDEVA, show-ul vedetelor care se transforma total in alte vedete, a revenit, incepand de sambata, la Antena 1. Una dintre cele mai impresionante transformari din aceasta seara a fost Nicole Cherry, o artista mica dar cu o voce mare! Nicole Cherry s-a transformat in Corina Chiriac si a facut senzatie cu interpretarea sa. Vezi video mai jos.

TE CUNOSC DE UNDEVA: Nicole Cherry abia si-a luat buletinul, insa a avut curaj sa intre in pielea unei vedete cu greutate pe piata muzicii romanesti. La doar 15 ani, Nicole Cherru depaseste nume grele ale industriei muzicale romanesti. De fapt, Nicole Cherry vrea sa demonstreze ca varsta nu o impiedica sa se transforme in cele mai mari vedete nationale si internationale.

TE CUNOSC DE UNDEVA: Pe scena de la ”Te cunosc de undeva!”, ea a interpretat una dintre cele mai cunoscute piese ale muzicii romanesti, ”Inima, nu fii de piatra”, a celebrei Corina Chiriac.

TE CUNOSC DE UNDEVA: Momentul ei a emotionat si impresionat juriul! ”Bravo, pitico! Foarte frumos! E foarte bine. A fost emotionant. Mult mai matur decat m-as fi asteptat!”, a spus Andrei Aradits.

TE CUNOSC DE UNDEVA:  In emisiunea de sambata seara, Alex Mataev a renuntat la barba, dupa sase ani, pentru a intra in pielea lui Elvis. Basarabeanul Alex Mataev, cel care a provocat un adevarat tremur in randul populatiei feminine din Romania, mai ales dupa ce a ajuns in finala X Factor, intra in pielea unui alt mare cuceritor, in premiera noului sezon “Te cunosc de undeva!”.

Alex va fi Elvis Presley si va interpreta cum stie el mai bine hitul acestuia, „You Are Always On My Mind”. Pentru acest rol a renuntat, dupa sase ani, la barba. “Nu-mi amintesc cum arat fara barba. Probabil ca o sa arat ca un copil”, ne-a spus el, amuzat, cu cateva zile inainte de transformare.

„Ma bucur ca ai cantat aceasta piesa cu ochii deschisi, pentru ca la repetitii n-am reusit nicicum, nici cu capul la perete, nici cu capul in jos, nici cu capul in zapada sa te conving sa o canti cu ochii deschisi”, a spus Monica Anghel, cea care se ocupa de pregatirea vocala a concurentilor, dupa ce Alex a interpretat piesa lui Elvis.

“Elvis a fost un personaj foarte complicat si multa lume a incercat sa-l imite. Eu am inteles de la Monica Anghel ca trebuie sa fiu ca Elvis mai tanar, dar de la actorie, ca trebuie sa fiu mai profund. Poate asta m-a debusolat putin in realizarea personajului. Dar mi se pare ca a iesit bine”, mai spune Mataev.