Te Cunosc de Undeva, show de zile mari cu Anda Adam in rolul excentricei Lady Gaga. VIDEO

Te Cunosc de Undeva: A saptea editie a showului Te Cunosc de Undeva de la Antena 1, a fost castigata de Andra Adam, care a interpretat varianta “cea mai agresiva Lady Gaga de pana acum”.

Te Cunosc de Undeva: Anda Adam s-a transformat in excentrica Lady Gaga si a reusit sa-i impresioneze pe cei patru jurati. Anda a strans cele mai multe puncte, 68 la numar in cea de-a saptea editie a sezonului patru.

“Esti un spectacol in sine, esti un om de show, mi-a placut foarte mult, mi-ai delectat ochiul si auzul. Te felicit, mi-ai cam rasturnat clasamentul”, a laudat-o jurata Ozana Barabancea.

Te Cunosc de Undeva: Cea mai incantata de ceea ce s-a intampla a fost, bineinteles Andreea Balan: “A fost un moment pe placul meu, sunt putini artisti care fac ceea ce ai facut tu, te felicit!”. “Am mai avut niste Lady Gaga in cartier, niciuna nu a avut greutatea, si tupeul, si agresivitatea pe care le-ai avut. E personajul care mi-a placut cel mai mult din tot ce ai facut tu la ‘Te cunosc de undeva!’”, a punctat Andrei Aradits.