TE IA INIMA! Cea mai SEXY ASISTENTA de la CARDIOLOGIE! GALERIE FOTO INCENDIARA

Cea mai sexy asistenta e BETON! Lauren Drain are 31 de ani si e asistenta la cardiologie. Tanara este pasionata de fitness si trupul ei e aproape de perfectiune! Aceasta a facut o pasiune din sanatate, wellness si o viata armonioasa. Tanara a reusit sa adune 3,6 milioane de followeri pe Instagram, noteaza jurnalistii de la Mirror.

Cea mai sexy asistenta e BETON la doar 31 de ani. Tanara e pasionata de fitness si un stil de viata sanatos. Adora sa mearga la sala si a facut din pasiunea ei un stil de viata. Aceasta posteaza des clipuri video cu antrenamentele ei pe Instagram.

Lauren Drain sustine ca incearca sa isi invete pacientii sa traiasca mai bine. Tanara si-a descoperit pasiunea cand avea 16 ani. Apoi a urmat cursuri si a devenit asistenta medicala. Face aceasta profesie de 8 ani deja. Aceasta a fost asistenta si la camera de garda, dar nu prea i-a placut. Chiar daca nu se teme sa isi murdareasca mainile, Lauren Drain nu este o asistenta obisnuita.

Aceasta a luat sanatatea in serios si este un promotor al stilului de viata armonios si al sportului. Conform Mirror, aceasta are 3,6 urmaritori pe Instagram. Multi intra pentru a vedea poze cu ea in bikini.

Si Lauren Drain le face pe plac. Asistenta de la cardiologie pune inimile pe jar cu imagini sexy, din vacanta sau din intimitatea casei sale. „Dupa 8 ani ca asistenta, am ajuns la concluzia ca un stil de viata activ si fit reduce riscul bolilor crave. Nu am vazut niciodata un atlet cu o boala grava”, sustine tanara.

 

Sursa foto: facebook