TE IUBESTE sau NU? Cum se comporta barbatii indragostiti, in functie de ZODIE

Barbatii isi arata foarte rar sentimentele fata de femeia iubita. Desigur, gesturile de tandrete nu lipsesc, dar fiecare iubita vrea sa stie EXACT ce simte partenerul lor. Daca este reticient, nu iti face griji! Iti poti da seama cum te iubeste un barbat, in functie de zodia lui.

Barbatul BERBEC
Cand acesta este indragostit, face orice ca sa ii arate iubitei ca o pretuieste cu adevarat. Ii face cadouri aproape in fiecare zi si se asigura ca femeia de langa el stie cat de important este. Daca femeii ii place atentia in mod deosebit, un astfel de cuplu va rezista foarte mult timp.

CITESTE SI: Cum reactioneaza ZODIILE la provocarile SORTII

Barbatul TAUR
Acest nativ este usor timid si nu isi va da seama ca o femie il place chiar pe el. Are nevoie de putin timp si rareori va fi el cel care face primul pas. De obicei, este traditionalist, asa ca prima intalnire cu un Taur va insemna cina la un restaurant in centrul orasului si un film pe care il va alege femeia.

Barbatul GEMENI
Cand nativul in Gemeni este indragostit, nu ascunde acest lucru. Norocoasa va sti pentru ca Geamanul o va urmari peste tot, incercand sa-i atraga atentia si sa se faca remarcat.

Barbatul RAC
Este sceptic in ceea ce priveste dragostea la prima vedere si deseori tinde sa isi ascunda sentimentele. Daca un nativ in Rac se ingrijoreaza pentru tine si este foarte protector, trebuie sa stii ca i-ai picat cu tronc!

Barbatul LEU
Leul nu este neaparat o fire romantica, dar isi va arata sentimentele fata de femeia pe care o doreste sau o iubeste. Este o fire altruista si nu se va da inlaturi de la nimic atunci cand se afla intr-o relatie stabila.

Barbatul FECIOARA
Nu isi va arata niciodata dragostea in primele luni de relatie, este putin mai rezervat. Este atrasa mai intai de aspectul fizic al femeii, abia apoi isi acorda timp sa o cunoasca cu adevarat. Daca se indragosteste iremediabil de o persoana deosebita, nu o va lasa sa scape asa usor. Va renunta la toti ceilalti din jurul lui pentru femeia iubita.

Barbatul BALANTA
Pentru el sunt foarte importante atingerea si contacul intim cu persoana iubita. Daca un brabat natv in Balanta insearca sa te atinga, desi pare accidental, sa stii ca a pus ochii pe tine!

Barbatul SCORPION
La inceputul relatiei, acesta va dori sa avanseze lucrurile cat mai mult, deoarece ii place sa detina controlul si sa domine femeia. Daca reusesti sa ai o relatie cu un Scorpion, vei avea parte de momente de neuitat, mai ales in pat.

Barbatul SAGETATOR
Se indragosteste usor de femeile care arata foarte bine, iar cu timpul devin fideli acestora, dar si relatiei. Sunt darnici, iubitori dar uneori exagereaza cu promisiunile. Deci nu crede pe cuvant orice iti spune un Sagetator.

Barbatul CAPRICORN
Este foarte direct, chiar daca nu isi da seama imediat ca are sentimente puternice pentru o femeie. Atunci cand realizeaza, nimic nu ii sta in cale: isi va arata dragostea si nu se fa sfii sa isi rasfete iubita.

Barbatul VARSATOR
Barbatul Varsator incepe sa iubeasca abia dupa ce se intelege foarte bine cu femeie. Pentru el conteaza foarte mult aceste aspecte intr-o relatie: prietenia si intelegerea. Dupa ce se face conexiunea intre acest nativ si femeia dorita de el, aceasta se va simti ca o printesa din povesti pentru ca viata va fi ca un basm frumos.

CITESTE SI: Cele mai bune combinatii de zodii. Afla CU CINE SA TE CUPLEZI

Barbatul PESTI
Cand vine vorba de sentimente, Pestii nu sunt cei mai buni in a le recunoaste si a se deschide in fata unei femei. Mai intai, trebuie sa treaca printro perioada de tristete pentru a-si clarifica dorintele si sentimentele. Abia apoi va face primul pas.

 Sursa:teotrandafir