Te PREFACI ca ai TERMINAT? 5 motive pentru care nu e bine sa mimezi ORGASMUL

Minciunile pot pune capat unei relatii, chiar si cele bine intentionate. Si in viata sexuala, onestitatea este cea mai buna strategie pentru succes. Chiar daca poate fi destul de greu sa fii sincera si sa-i spui partenerului ca nu reuseste sa te satisfaca, minciuna nu este solutia, sustin psihologii. Iata 5 motive pentru care trebuie sa fii sincera si sa nu mimezi orgasmul.

Il conduci pe o cale gresita

Daca miscarile si pozitiile nu-ti sunt tocmai pe plac, gaseste o metoda delicata prin care sa-i spui sau sa-i arati acest lucru. Nu-l minti pentru ca va crede ca este pe drumul cel bun si nu va depune eforturi pentru a imbunatati partidele de sex si amandoi veti avea de suferit. Intr-o emisiune difuzata de Huffington Post, terapeutul pe probleme de sex Talia Baurer a explicat de ce femeile gresesc atunci cand mimeaza orgasmul. “Nu conteaza ca minciuna este nascuta din bune intentii, pentru ca femeile nu vor sa le jigneasca sentimentele si mandria celor pe care ii iubesc. Cand femeia se preface ca are orgasm ii comunica foarte clar barbatului ca ceea ce face este corect. Dar daca actul sexual nu ii ofera placerea dorita si spera sa i se intample acest lucru, atunci femeia nu procedeaza in mod cinstit nici fata de ea, nici fata de partener“, declara specialista.

Se va simti jignit

La un moment dat, adevarul va iesi la iveala, iar reactia iubitului tau nu va fi una placuta. Nu numai ca se va simti jignit, dar risti ca el sa-si piarda increderea in tine. Minciunile nu fac altceva decat sa distruga relatia si sa provoace frustrari. Sinceritatea in ceea ce priveste viata sexuala este importanta pentru dezvoltarea relatiei.

Daca vei mima o data, o vei face si a doua oara

Fie ca ai facut-o din plictiseala sau din dorinta de a nu rani orgoliul iubitului, odata ce ai calcat pe acest drum nu te vei putea opri usor. Iar un astfel de comportament va duce la aparitia unor noi frustrari si la o viata sexuala nesatisfacatoare. Nu incerca sa intretii relatia prin minciuna. In pat, langa iubitul tau, fii naturala si lipsita de prejudecati.

Sexul poate fi placut si fara orgasm

In loc sa-ti consumi energia pentru un show menit sa-l impresioneze pe celalalt, poti profita de momentele intime relaxandu-te si simtindu-te bine. Daca nu te simt confortabil, ii poti sugera cateva schimbari iubitului, intr-un mod delicat precum “Ar fi minunat daca am face…”. Chiar daca orgasmul nu da semne ca se apropie, nu te stresa si bucura-te de moment.

Mintindu-ti partenerul, te minti si pe tine

Daca mimezi orgasmul, nu este numai vina lui ca tu nu poti atinge punctul de placere maxima, dar si tu porti o parte din vina. Incearca sa te relaxezi, sa te detasezi de probleme, sa fii trup si suflet langa partener si nu alege calea “usoara”, dar falsa si cu efecte ce pot deveni tragice pentru relatie. Cauta metode prin care sa rezolvati problemele sexuale si incepe prin a comunica mai mult cu iubitul tau. Minciunile pot duce la distrugerea unei relatii si cu cat prefacatoria dureaza mai mult timp, cu atat ii va fi femeii mai dificil sa spuna adevarul.

Sursa text: eva.ro