TE PRICEPI LA AGATAT? TOPUL CELOR MAI JALNICE REPLICI

Singurul scop al replicilor de agatat este sa initieze o conversatie cu o femeie. Si in vreme ce barbatii care folosesc replici de agatat au cele mai bune intentii, cele mai multe femei urasc de-a dreptul aceste replici de agatat pe care le-au auzit de neumarate ori. Tocmai de aceea, chiar daca tu crezi ca o vei da gata folosind una dintre replicile tale de agatat pe care le consideri imbatabile, s-ar putea ca rezultatul sa fie o palma pe obraz sau bautura pe camasa.

Iata cele mai jalnice 9 replici de agatat si fa tot posibilul sa le scoti din arsenalul tau atunci cand vrei sa abordezi o fata.

1. As putea sa jur ca te-am vazut cautandu-mi in bagaje

Reactia generala este un genunchi plasat acolo unde-i greu voinicului.

2. Sper ca stii sa acorzi primul ajutor pentru ca m-ai lasat fara respiratie

Dupa directa pe care o vei primi in stomac ca urmare a acestei replici sigur vei ramane fara respiratie.

3. Tatal tau trebuie sa fi fost brutar de vreme ce ai un fund atat de apetisant

Aproape orice femeie iti va spune ca esti pervers si iti va spune s-o stergi din fata ei.

4. Se pare ca mi-am pierdut numarul de telefon, poti sa mi-l dai pe-al tau?

In 9 cazuri din 10, femeia te va „concedia” cu un gest din cauza lipsei de originalitate si te va lasa sa stai singur.

5. Frumoaso ai o pereche superba de picioare, la ce ora sunt deschise?

Acesta este una dintre cele mai insultatoare replici de agatat si nu vei optine nimic bun de pe urma folosirii ei. Este adevarat ca femeile doresc sa fie sexy si atractive, insa nu-si doresc sa fie confundate cu o prostituata.

6. Crezi in dragoste la prima vedere sau ar trebui sa mai trec o data prin fata ta?

Replica are o usoara nota de aroganta si, aproape garantat, nu vei avea succes cu ea in fata unei femei care se respecta. Ca orice in viata, aronganta nu trebuie sa depaseasca anumite limite, in caz contrar efectele sunt altele decat cele asteptate.

7. Probabil ca te dor picioarele pentru ca mi-ai alergat prin cap toata ziua

Picioarele ei nu vor fi prea obosite pentru a alerga cat mai departe de tine. Aceasta replica este de pe vremea bunicilor si nici atunci nu avea prea mult succes.

8. Ce cauta o fata draguta ca tine intr-un loc ca acesta?

Se poate spune ca este una dintre replicile clasice si tocmai de aceea n-ar trebui s-o folosesti. Ai putea fi cea de-a zecea persoana din seara respectica care incearca s-o agate astfel. Ca sa nu mai vorbim ca, de fapt, ii spui ca are gusturi proaste.

9. Te-a durut cand ai cazut din rai?

Nu, insa sigur te va durea pe tine dupa pumnul pe care il vei primi in fata din cauza ca esti nepoliticos. Cele mai multe dintre femei percep aceasta replica ca pe un compliment care nu spune absolut nimic.

Sursa text: sfatulparintilor