Te vad la pamant si te mai calca si ele in picioare: Top 5 zodii nemiloase

Caracterul oamenilor se naste din educatie, insa de multe ori astrele isi pun si ele amprenta asupra personalitatii noastre.  Multe dintre defectele noastre sunt date chiar de zodia in care ne-am nascut. Astfel, ca diferentele de temperament sunt date de cele mai multe ori de astre. Iata mai jos cateva zodii nemiloase, pe care nimic nu le atinge: 

1. Taur

Taurii sunt in general firi calme, care cu greu le scoti din pepeni. Sunt prietenosi si sinceri, insa odata ce au aflat ca i-au mintit te scot imediat de la inima. Si atentie! Nu se multumesc doar sa te elimine din viata lor, ci se razbuna crunt pe tine, punand la cale un plan diabolic. Se vor preface ca iti sunt in continuare prietenii tai, insa in spatele tau vor face tot posibilul sa te vada la pamant. 

CITESTE SI: Top 5 cele mai senzuale femei in functie de zodie

2. Gemeni

Gemenii sunt duali si foarte egoisti. Isi cauta mereu interesul, iar parsivitatea lor nu cunoaste limite. Vor fi alaturi de tine doar la distractii, dar niciodata cand vei avea nevoie de ei. Fug de responsabilitati, iar daca le-ai gresit chiar si cu cel mai marunt lucru vor avea grija sa iti faca rau in cele mai frumoase momente din viata ta. Pentru ei nu exista emotie si se pot debarasa foarte usor de oameni, chiar si de rude. Cel mai bine ar fi sa nu te bazezi niciodata pe un Geaman, caci te va lovi crunt chiar si atunci cand esti la pamant. 

3. Scorpion

Sunt prietenosi, insa de un egoism exagerat. Ar face orice ca sa le fie lor bine, de aceea le place enorm sa ii manipuleze pe cei din jur. In momentul in care se vor simti tradati, Scorpionii nu vor mai tine cont de nimic si nu te vor lasa in pace pana cand nu vor vedea ca suferi exact cat simt ei nevoia. 

4. Leu

Leii vor sa fie mereu in centrul atentiei. Tocmai din aceasta dorinta de a fi mereu in fata ii vor rani si pe cei din jur. Ei vor incerca sa iti gaseasca slabiciunea si sa profite de ea exact in momente cheie. Va recurge chiar si la santaj ca sa isi indeplineasca interesele. 

CITESTE SI: Cum arata cele 3 ceasuri rele ale zodiilor, intr-o zi de marti

5. Berbec

Ambitia Berbecului in face nemilos fata de cei din jur. Isi doreste sa evolueze in permanenta si pentru a-si atinge acest scop se foloseste de prieteni sau de colegi, ba chiar este in stare sa isi insuseasca ideile altora pentru a da bine in fata superiorilor. Nu are principii si calca peste cadavre pentru a reusi. 

 Sursa:studentie