TE VREAU LANGA MINE 13 OCTOMBRIE 2014. Adina vrea un nou inceput

Prima editie a show-ului TE VREAU LANGA MINE, din aceasta saptamana, a avut parte de un episod demn de o telenovela. La paravan a fost prezenta Adina, o tanara a carei poveste poate parea multora ciudata.

Adina s-a despartit de fostul iubit cu ceva timp in urma. Locuiau la mama iubitului ei insa, surprinzator, dupa ce treburile s-au inrautatit intre ei, iubitul ei a fost cel care a hotarat sa paraseasca domiciliul lasand-o pe Adina sa locuiasca in continuare impreuna cu mama lui.

O relatie ciudata insa Adina a recunoscut ca a ramas langa mama fostului iubit la inceput din dorinta de a se “impaca” cu fiul acesteia, apoi cand a fost evident ca despartirea dintre ei era definitiva, nu a parasit locuinta dintr-un gen de comoditate.

Tanara s-a hotarat insa sa-si reia viata motiv pentru care a apelat la aceasta emisiune, fiind prima persoana invitata de Gabriela Cristea la paravan.

Nici “coltul rusinii” nu si-a asteptat foarte multa vreme “clienti”. Mai intai, Roman, cel care si-a exprimat interesul fata de Elena intr-un mod destul de agresiv, apoi Marian si Cristina, pentru comentarii nepotrivite la adresa lui Roman, au fost invitati de moderatoarea emisiunii sa ocupe “coltul rusinii”.