TE VREAU LANGA MINE 16 OCTOMBRIE 2014. Scandal cu Sergiu si Sorin in prim-plan

Emisiunea de joi, 16 octombrie, a show-ului TE VREAU LANGA MINE a avut parte de un debut destul de tensionat cauzat in special de imaginile surprinse cu o camera ascunsa.

In filmulet, Sorin si Sergiu au purtat un dialog mai putin politicos la adresa a doua personaje feminine prezente in platoul emisiunii: Angi si Elena.

Daca Angi a fost “pusa la zid” de cei doi baieti pentru faptul ca are patru copii si, chiar si in aceste conditii, isi cauta iubit la tv despre Elena “numai de bine”.

Sorin este interesat de ea insa in locul unor declaratii de dragoste ar prefera “sa scartaie patul cu ea”, expresie taxata aspru in timpul emisiunii desfasurate in direct.

Primul invitat la paravan a fost Carmen, femeie trecuta de 50 de ani dar care vrea sa aiba ocazia de a iubi ca in tinerete.
Pentru ea a venit Gheorghe, 56 de ani, pe care Carmen ar vrea sa-l alinte Georgi (pronuntia lui George in limba engleza).

Gheorghita a declarat deschis ca este adeptul femeilor frumoase, dupa o casnicie de 10 ani cu o stewardesa decedata in urma unui accident de avion si un fotomodel.

Dupa ce l-a vazut Carmen a decis insa ca nu este genul ei si ca nu va putea forma un cuplu cu acesta.

Nici cu al doilea barbat venit la paravan pentru ea nu a avut mai mult noroc. De aceasta data cel care a refuzat o intalnire in privat a fost

Florin, barbatul motivand aceasta decizie prin faprul ca femeia din fata lui se dovedeste a fi prea dominatoare.

Chiar daca la inceput nu au vrut sa recunoasca atractia dintre ei, Marian si Cristina au format un cuplu. Au avut o intalnire in privat in urma careia au reusit sa clarifice mai multe puncte considerate problema.

Nu cu acelasi rezultat s-a incheiat intalnirea dintre Mihai si Flori, diferenta evidenta de varsta si mentalitate intre ei dovedindu-se de netrecut pentru cei doi.

In platou a venit Cristina, in varsta de 26 de ani, bucuresteanca. Ea doreste sa-si gaseasca jumatatea dupa o casnicie esuata dupa foarte putin timp si o relatie fara viitor din momentul in care iubitul ei i-a marturisit ca este casatorit si ca asteapta un copil de la sotia sa.

Am avut parte si de un baiat la paravan. Este vorba despre Razvan curtat de Andreea, o fata simpatica insa cu o poveste de viata nebanuita.

Andreea a avut o relatie incestuoasa cu varul ei primar, avand la activ doua avorturi. A decis sa-si reia viata alaturi de Razvan insa si acesta are o viata complicata.

 

A fost sunat in direct de fosta lui sotie Maria care a declarat ca este deja in drum spre Italia, dezamagita de faptul ca Razvan nu i-a dat nicio sansa sa se impace.

Mai mult decat atat, Maria a declarat ca, pe langa copilu avut cu Razvan, mai are un copil in Italia cu iubitul ei de acolo.