TE VREAU LANGA MINE , 9 DECEMBRIE 2013. GABRIELA CRISTEA: DRAGOSTEA ESTE CEL MAI FRUMOS SENTIMENT

Reality-show-ul “Te vreau langa mine” revine in forta si in aceasta saptamana la Kanal D, cu noi episoade in care cei interesati au ocazia sa-si gaseasca jumatatea mult dorita.

Cu Gabriela Cristea in rol de gazda, emisiunea isi va confirma, inca o data, statutul de “camin” in care se vor crea cupluri de indragostiti si relatii de durata.

Gabriela Cristea va “intermedia” formarea legaturilor intre concurenti. Dealtfel, Gabriela a declarat in mai multe randuri ca dragostea este singurul remediu de purificare a sufletului, vedeta fiind tare mandra ca emisiunea pe care o prezinta are rolul de a promova numai sentimente frumoase.

In editia de Mos Nicolae, Gabriela Cristea si-a facut aparitia in platoul “Te vreau langa mine” desculta. Vedeta de la Kanal D a explicat imediat de ce a procedat astfel.

“Mi-am lasat sandalele aici, ca sa vina Mos Nicolae”, a spus Gabi Cristea. Ea a gasit in incaltari o acadea, dar si o nuia. “Acasa nu am primit nuia”, a dezvaluit ea.

Nici Gabriela Cristea, nici Tavi Clonda nu au vrut sa spuna ce cadouri au primit de la Mos Nicolae. Nemultumita, Gabriela a facut schimb de acadele cu iubitul ei, pe motiv ca a lui este mai mare si mai frumoasa.

“Te vreau langa mine” este un reality show care isi propune sa ofere sansa la o viata noua tuturor calor care au ajuns la varsta maturitatii si isi doresc sa scape de singuratate.

Gabriela Cristea va indrepta sagetile lui Cupidon catre noile perechi de indragostiti dornice sa spuna la unison “Dragostea e peste tot.” Nu rata emisiunea “Te vreau langa mine”, cu Gabriela Cristea, numai la Kanal D.

Daca si tu vrei sa-ti intalnesti perechea in cadrul emisiunii “Te vreau langa mine”, trebuie sa suni la numarul de telefon 021.200.67.67.