TEATRUL CARE SCHIMBA ORASUL: Piesa 4m2, la o NOUA REPREZENTATIE, in cartierul Drumul Taberei

Un nou spectacol cu piesa de teatru “4m2” va fi jucat joi in cartierul Drumul Taberei, dupa reprezentatia din cartierul Lacul Tei la care au fost prezenti peste 70 de bucuresteni, au anuntat reprezentantii Centrului de Resurse pentru participare publica “CeRe”.

Spectacolul va fi gazduit de grupul cetatenesc “Initiativa Favorit” si va avea loc de la ora 19.00 in incinta restaurantului Ring de langa cinematograful Favorit (str. Drumul Taberei nr. 28).

Piesa de teatru “4m2” a aparut la initiativa Centrului “CeRe”, din dorinta de a stimula spiritul civic al locuitorilor Bucurestiului prin arta. Piesa este inspirata din activitatea unor grupuri de initiativa active la nivelul Capitalei si ilustreaza modul in care cetatenii pot convinge autoritatile publice sa intervina in decizii publice, pentru rezolvarea diverselor probleme din comunitate (constructii care sufoca orasul, defrisari abuzive ale spatiilor verzi, lipsa transparentei decizionale a administratiei in relatie cu cetatenii etc).

Citeste si: SIMTUL CIVIC al bucurestenilor, stimulat prin TEATRU

Spectacolul va fi urmat de o dezbatere despre cetatenia activa. Intrarea va fi libera, in limita locurilor disponibile.

Piesa a fost realizata in urma unui set de intalniri dintre echipa de scenaristi si cetateni din grupurile de initiativa din Lacul Tei, Callatis-Drumul Taberei si Favorit, grupuri sustinute de “CeRe” prin programul de organizare comunitara.

Citeste si: Locuitorii cartierului Drumul Taberei i-au scris premierului VICTOR PONTA in legatura cu CINEMATOGRAFUL FAVORIT

Piesa de teatru este pusa in scena cu sprijinul unei echipe de actori profesionisti, majoritatea colaboratori ai teatrului Bulandra.

Sursa foto: facebook.com