Telefoane Huawei – la prețuri avantajoase pentru toți!

Magazinul online totalconvert.ro este locul unde clientii pot vinde si cumpara aparatura si gadget-uri de care nu mai au nevoie. De cele mai multe ori clientii viziteaza site-ul totalconvert.ro pentru achizitionarea unui telefon second hand, deoarece isi doresc un brand anume, insa nu vor sa plateasca pretul din magazin. Desi totalconvert.ro are gadget-uri second-hand, calitatea nu este afectata in niciun fel, multe dintre telefoane si tablete ajungand intr-o stare de functionare excelenta si fiind foarte putin folosite.

Brand-ul Huawei este leader la vanzarile de telefoane, deoarece ofera aceleasi facilitati pe care brand-urile mai mari le pot oferi, insa pretul este de trei ori mai mic. Pretul unui telefon Huawei poate porni de la 299 RON, 689 RON si poate ajunge pana la 1500 RON pentru modele performante de ultima generatie.

Huawei este al treilea producator de smartphone-uri din lume. Este un furnizor global de top al infrastructurii tehnologiei informatiei si comunicatiilor (TIC) si al dispozitivelor inteligente. Principala maxima a acestei marci de varf este de a aduce cele mai noi tehnologii in fata consumatorilor si de a impartasi progresele tehnologice cu oamenii din intreaga lume. Ei au incredere in brand, pentru ca profesionistii de aici fac viziunile sa devina realitate. In era dispozitivelor digitale in care in fiecare zi este lansat un aparat nou, este foarte important sa atrageti atentia clientilor asupra produsului oferit. In acest caz, telefoanele mobile Huawei tind sa ofere o competitie dura tuturor adversarilor sai.

Avantajele smartphone-urilor Huawei sunt urmatoarele:

Camera performanta

In cele din urma,  progresul camerelor foto de pe smartphone-urile Huawei pare sa se dezvolte continuu. De exemplu, noul model este inaintea lui S10. Galaxy S10 are trei camere in spate si doua in fata, in timp ce Huawei p30 Pro este in fruntea clasamentului cu patru camere in spate si una in fata.

Avantajul major oferit de acest telefon este aptitudinea sa de a realiza zoom optic 5x printr-un obiectiv dedicat de 8 megapixeli, unde Galaxy S10 plus ofera zoom optic 2x. Modul de noapte din functia camerei ajuta la imbunatatirea preciziei si ofera produsul imbunatatit pentru situatiile  in care lumina este inadecvata.

Caracteristici de incarcare rapida

Cele mai noi telefoane Huawei va ofera optiuni de incarcare rapida de 22,5 W, care va permit sa experimentati o experienta de calatorie placuta cu smartphone-ul, cu o cantitate minima de probleme pe care ar trebui sa le intampinati cu consumul voluminos de timp la incarcarea telefonului.

Masters Core Technologies

Tehnologiile de baza Huawei stapanesc propriile produse, gestioneaza punctele cheie in succesiunea industriei si sunt autonome. Calitatea EMUI evidentiata este dezvoltata pentru a va economisi bateria si a  rezista mai mult. Huawei va ofera, de asemenea, actualizari de patch-uri de securitate in fiecare luna. Acestea ar putea fi suficiente motive pentru a procesa faptul ca oamenii sunt dispusi sa isi schimbe iPhone-urile cu Android.

Optiuni prietenoase cu bugetul

Huawei va ofera cele mai bune optiuni in toate gama de bugete, ceea ce reprezinta un motiv notabil pentru a va fotografia si a selecta cele mai bune optiuni la preturi rezonabile. Vine cu un procesor bun in aceasta categorie de pret, care ofera o prezentare satisfacatoare in toate utilizarile. Puteti avea posibilitatea de a va extinde capacitatea de stocare, deoarece accepta instalarea unui card de memorie extern.

Nu va trebui sa aveti de-a face cu un telefon deteriorat daca decideti sa cumparati un telefon folosit. Multe dintre telefoanele second-hand le veti avea in stare foarte buna. Uneori, telefoanele pe care le veti descoperi au fost renovate de producator, ceea ce inseamna ca au fost cercetate mai atent decat multe telefoane noi.

Daca v-ati abtinut de la achizitionarea de telefoane second-hand, deoarece ati preferat sa achizitionati un telefon nou, ar trebui sa va dati seama ca nu este o optiune de ocolit. Cand cumparati la mana a doua, puteti achizitiona un telefon care pare ca nu a mai fost folosit pana acum. Cu exceptia cazului in care spuneti oamenilor ca telefonul  este folosit, este posibil ca acestia sa nu stie niciodata adevarul.

Nu va trebui sa va abtineti de la a cumpara modele de telefon second-hand, avand ocazia de a achizitiona un telefon uzat in stare perfecta de la magazinul totalconvert.ro.

Multi oameni se abtin de la achizitionarea telefoanelor uzate deoarece se asteapta ca noile modele sa nu fie accesibile. Desi probabil nu veti avea optiunea de a cumpara un telefon second-hand imediat dupa lansarea unui nou model. Puteti gasi multe modele de telefoane noi atunci cand aruncati o privire asupra telefoanelor mobile uzate. Unele telefoane nu sunt folosite niciodata – oamenii le vand deoarece nu le pasa de modul in care arata sau se simt.

Telefoanele second hand nu numai ca sunt favorabile buzunarului, dar ajuta si mediul inconjurator. Cumpararea unui dispozitiv la mana a doua sau a unui dispozitiv reconditionat impiedica ca acesta sa devina datat si sa ajunga la un depozit de deseuri. Eliminarea dispozitivelor „mai vechi” este risipitoare (si potential daunatoare) pentru mediu. Cumparand un telefon mobil folosit, il pastrati in circulatie si departe de bateriile si alte componente care sunt aruncate in depozitele de deseuri.

Alegerea de a cumpara un telefon Huawei de la totalconvert.ro este cea mai buna din punt de vedere financiar si de lunga durata, deoarece ofera o gama vasta de smartphone-uri pentru toate bugetele!