TRAIAN BASESCU, DAT PESTE CAP DE UN TELEFON MISTERIOS inainte de INTERVIUL DE LA TVR

TELEFON MISTERIOS primit de BASESCU inainte de INTERVIUL DE LA TVR

Fostul presedinte Traian Basescu ar fi primit un apel misterios inaintea interviului de luni seara, de la TVR, probabil foarte important din moment ce nu a incheiat apelul nici cand a intrat in direct, scrie Jurnalul National, care citeaza Inpolitics.

Astfel, surse din cadrul TVR ar fi spus ca inainte de a intra in emisiune, Traian Basescu era “tafnos, sec, aproape plictisit”.Jurnalistii de la Inpolitics mai noteaza ca, la un moment dat, Basescu a constatat, vizibil nervos, ca si-a uitat acasa unul dintre telefoanele mobile, iar un SPP-ist a fost trimis acasa urgent sa recupereze obiectul. Traian Basescu le-ar fi explicat producatorilor ca astepta pe respectivul telefon “un SMS de maxima importanta”.

Mondo News iti recomanda si: BASESCU isi anunta REVENIREA in spatiul public. Ce planuri are fostul presedinte

“Numai ca SMS-ul s-a dovedit a fi un apel telefonic, venit chiar inaintea intrarii in emisie, Traian Basescu ascultand incordat si fara sa scoata o vorba tot ce i se transmitea in aparat. In timpul convorbirii, el a intrebat soptit realizatorii daca se poate amana startul emisiunii cu cateva minute, raspunsul fiind negativ: deja incepuse sa curga genericul. Disperat, Traian Basescu a facut semn operatorului sa puna camera pe realizator, pentru a mai ciupi macar citeva secunde cu urechea lipita de telefon, astfel ca, in timp ce emisiunea incepuse, el inca asculta la aparat. Nimeni nu a aflat, pina la finalul emisiunii, cine era la telefon si de ce era atit de important apelul pentru fostul presedinte”, mai noteaza cei de la Inpolitics.

Citeste si: CE ASCUNDE TRAIAN BASESCU IN DECLARATIILE PUBLICE DESPRE ELENA UDREA. VIDEO

Sursa foto: TVR