Telefonul cu BATERIE INFINITA. Cum arata si cat va costa! VIDEO

TELEFONUL CU BATERIE INFINITA. Tag Heuer, firma exclusivista de ceasuri si ochelari de soare, a anuntat un smartphone premium. Meridiist Infinite se diferentiaza de tot ceea ce exista pe piata prin rezerva de “energie perpetua”.

TAG HEUER MERIDIIST INFINITE se foloseste de celule fotovoltaice transparente, inserate in spatele display-ului de safir, care capteaza razele solare si alte forme de lumina artificiala pentru a incarca BATERIILE, informeaza ndtv.com.

Citeste si: SAMSUNG GALAXY S5, TESTUL BATERIEI. CUM SE DESCURCA TELEFONUL COREENILOR IN COMPARATIE CU HTC ONE SI LG G2

TELEFONUL CU BATERIE INFINITA. Telefonul exclusivist a fost creat din materiale de top, printre care titan si fibra de carbon, urmand a fi disponibil din luna iulie. Pretul nu a fost anuntat insa daca este sa luam in considerare telefoanele precedente ale companeiei, MERIDIIST INFINITE va costa peste 5.000 de dolari.

TELEFONUL CU BATERIE INFINITA. Smartphone-ul cu energie perpetua are un ecran LCD de 2.4 inchi, de 320×240 pixeli, un spatiu de stocare de 8GB si o camera de 5MP. MERIDIIST INFINITE va fi produs intr-o serie limitata de doar 1.911 bucati.

Sursa foto si video: gadgets.ndtv.com, youtube.com