Telenovela continuă! Bianca Drăgușanu a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la divorțul de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a retras actele de divorț şi s-a afișat la brațul lui Alex Bodi, despre care presa mondenă a scris că a agresat-o fizic. Cei doi s-au afişat la un eveniment din Capitală.

Bianca Drăgușanu a urcat pe scena de la Gala Performanţei și Excelenţei, unde a fost premiată. Vedeta părea fericită în compania lui Alex Bodi, de care era hotărâtă să divorțeze acum câteva zile.

“Noi mergem doar împreună la evenimente şi nu avem alte declaraţii de făcut, decât că suntem împreună. Încă îl iubesc, Alex este soţul meu, iubirea nu dispare aşa, peste noapte. Am luat un premiu pentru creaţiile mele la Gala Performanţei şi Excelenţei.

Citește și: BIANCA DRĂGUȘANU, AGRESATĂ DE ALEX BODI ȘI DUPĂ DIVORȚ! TOTUL S-A PETRECUT ÎN PARCAREA UNUI RESTAURANT! VIDEO

Sunt fericită că Alex mi-a fost alături şi că m-a însoţit la acest eveniment monden, unde am primit un premiu prin care mi s-a răsplătit munca pe care o depun pentru creaţiile mele. Noi alte declaraţii nu avem de făcut, momentan suntem împreună şi aşa vom fi de acum încolo. Poate vom organiza o conferinţă de presă pentru a spune adevărul despre relaţia noastră”, a declarat Bianca Drăgușanu. “Când apele se potolesc, nu ai ce să împaci. Lucrurile revin la normal. Încă nu este divorţ”, a spus și Alex Bodi.

Sursa foto: click.ro