Telenovela de la Exatlon desface logodna! Un concurent cunoscut a fost părăsit de iubită! Reacții

Telenovela de la Exatlon i-a provocat ruperea logodnei, anunță presa tabloidă autohtonă. Cătălin Cazacu a fost părăsit de iubita lui, Ana Roman, după ce sportivul a flirtat cu Claudia Pavel, coechipiera sa.

Iniţial, iubita lui Cătălin spunea că nu vrea să ia o decizie până când nu discută cu el, însă reacţia acestuia după plecarea cântăreţei i-a pus capac Anei, care a decis să îi papucii.

“Ce s-a întâmplat după plecarea Claudiei, respectiv reacţia lui Cătălin, i-a pus capac Anei, care s-a decis să îi dea papucii. Este de părere că a exagerat foarte tare cu Claudia şi nu mai vrea să îl aştepte, să discute cu el.  Este pregătită să înceapă o nouă viaţă şi este deschisă chiar şi unei noi relaţii, deja a început să iasă în cluburi, într-una din serile trecute a fost la Loft, iar acum este plecată în vacanţă, în Dubai, cu nişte prietene. Se întorc peste câteva zile“, au declarat persoane apropiate cuplului, pentru cancan.ro.

Cătălin Cazacu spune că este bărbat liber!

E mai mult decât limpede că s-a înfiripat o idilă între Claudia Pavel şi Cătălin Cazacu la Exatlon. În timp ce Cream expică faptul că nu a ştiut că sportivul are o iubită acasă, el face lumină şi lasă se se înţeleagă că relaţia lui cu Ana Roman este încheiată şi poate începe un nou capitol alături de Cream. El a transmis un mesaj plin de înţelesuri.

Citește și: CLAUDIA PAVEL DESPRE PERIPEȚIILE PRIN CARE A TRECUT ÎN TIMPUL CONCURSULUI EXATLON

Cătălin Cazacu a recunoscut apropierea evidentă de Claudia Pavel, ba chiar a subliniat că nu are de ce să-şi facă griji pentru sentimentele pe care le are faţă de ea, atâta timp cât este un bărbat liber. Înainte să plece din România, motocicilstul s-a tot afişat cu o Ana Roman, o brunetă superbă. Lucrurile între motociclist şi tânără se pare că nu erau foarte bine legate, iar declaraţia lui Cazacu a venit să confirme asta.

“Este evident că există o apropiere între noi. (n.r. Claudia Pavel  Nu este ceva forțat, nimeni nu joacă teatru. Cel puțin eu nu joc. Dacă ea face asta, atunci merită nu unul, ci trei Oscar-uri. Aici cunoști adevărată față a unui om, adevăratul caracter. Ajungi să observi că îți plac lucrurile astea naturale. Eu o să o pup pe Claudia de câte ori vreau. Eu nu pot pune o definiție acestei povești. Nu știu ce final are. Nu există un început al poveștii. Nu a făcut nimeni nimic, de asta este atât de mișto, pentru că nu știm exact ce este.

Claudia nu are de ce să fie acuzată, poate doar că a fost sinceră. Nu există cineva căruia să-i dau explicații acasă, nu am cui să dau explicații aici. Eu sunt singurul în faţa căruia trebuie să mă justific. Ce s-a întâmplat aici sunt niște sentimente mult mai curate decât s-ar putea întâmplă. Am lăsat multe lucruri acasă pe care probabil nu le voi mai găsi, eu m-am schimbat. Eu când am plecat de acasă am plecat dintr-o situație greu de descris. Eu am fost corect față de oamenii care au fost corecți cu mine. Fiind prins în problemele mele, nu am avut timp să-mi fac ordine în viață”, a declarat Cătălin Cazacu.

Citește și: DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE DESPRE DOI CONCURENȚI DE LA EXATLON: ÎNTREŢINEAU RELAŢII INTIME ȘI ÎNAINTE SĂ INTRE ÎN CONCURS

Cream spune că nu știa de existența unei alte femei

Claudia Pavel a fost acuzată că ar avea o relație cu Cătălin Cazacu care are formează deja un cuplu cu altă femeie. Solista a mărturisit adevărul despre relația dintre cei doi și a declarat că totul este extraordinar între ei. Claudia a subliniat faptul că nu știa despre existența unei alte femei în viața lui Cătălin.

„Este un subiect frumos, care s-a transformat în ceva grotesc. În realitate totul este extraordinar. Noi nu ne cunoșteam dinainte. L-am cunoscut la prima întâlnire cu producția. Este o relație foarte specială. Îmi este dor de el, suntem extrem de apropiați. A fost distorsionat adevărul, lăsând să se înțeleagă că am făcut sex, însă nu s-a întâmplat. Noi suntem filmați acolo 24 din 24 de ore. Cătălin a fost minunat cu mine, a fost lângă mine, m-a împins să continui competiția. O să-i mulțumesc toată viața de cât de mult bine mi-a făcut. Nu cred că putem da o definiția a ceea ce este între mine și Cătălin. Există niște sentimente extrem de curate. Nu putem defini, o să vedem când va veni Cătălin acasă să vedem dacă vom continua. Nu știam despre existența iubitei, eu nu sunt o femeie care strică relații. Îmi place totul la el. Nu i-am găsit niciun defect”, a mărturisit Claudia pentru click.ro.

Sursa foto: kanal D