Telenovela s-a sfârșit! Ianis Hagi a semnat cu noua sa echipă și va juca în Liga Campionilor

Transferul lui Ianis Hagi a ținut capul de afiș în această vară. Ianis a ajuns la o înțelegere cu cei de la Genk, campioană a Belgiei, echipă care va juca direct în grupele Uefa Champios League.

Update:  Ianis Hagi a semnat vineri cu echipa Racing Genk un contract valabil până în 2024, a anunţat campioana Belgiei pe site-ul său oficial. Site-ul lui Genk îl prezintă pe Ianis Hagi ca pe un fotbalist foarte tehnic, creativ, care loveşte mingea cu ambele picioare. Gruparea belgiană aminteşte că mijlocaşul a jucat deja pentru prima reprezentativă a României.

După ce s-a remarcat luna trecută la Campionatul European de tineret, fiul lui Gheorghe Hagi va avea şansa să joace în această toamnă cu Genk în grupele Ligii Campionilor. Ianis Hagi a avut o experienţă nereuşită în străinătate, la echipa italiană Fiorentina (iulie 2016-ianuarie 2018). În lotul lui Genk mai este un român, Vladimir Screciu.

Știre inițială

Ianis Hagi ar urma să facă vizita medicală vineri, azi urmând să plece cu avionul spre Belgia. Hagi jr. va semna pe 3 ani cu Genk și va încasa un salariu de 800.000 de euro pe an.

Citește și: DE CE S-A BLOCAT TRANSFERUL LUI IANIS HAGI LA SPARTAK MOSCOVA? PRETENȚIILE EXAGERATE ALE ”REGELUI” GICĂ

În ultimele săptămâni, Dimitri de Conde, director tehnic la gruparea belgiană, și Felice Mazzu, antrenorul lui Genk, au negociat intens transferul lui Ianis, notează nieuwsblad. Potrivit aceleiași surse, Gheorghe Hagi și Gică Popescu vor urma să meargă la rândul lor vineri în Belgia.

Sursa foto: sport