Tensiune la Exatlon: Un concurent a decis singur să plece din competiție!

Tensiune maximă la Exatlon. Luni, un concurent din echipa Războinicilor a luat hotărârea să părăsească de unul singur competiția. Bogdan Antonio Mardale a decis să plece din cauza condițiilor proaste de la Exatlon, dar și din cauza extenuării.

Astfel, competiția Exatlon s-a finalizat pentru Bogdan. Concurenții sunt siliți să doarmă în condiții grele, iar probele fizice îi extenuează, însă Bogdan nu a mai făcut față. “Pentru unii, Exatlon se dovedeste a fi o adevarata provocare. Traseul lui Bogdan se opreste aici la Exatlon. Sa il aplaudam pe Bogdan”, a declarat Cosmin Cernat, in editia Exatlon Romania, 5 februarie.

Citește și: SCANDAL URIAȘ LA EXATLON: EȘTI PROASTA SATULUI ȘI LA JOC ȘI ÎN GENERAL!

Bogdan a mărturisit că nu mai poate rezista și că nu putea dormi noaptea, a avut o perioadă grea și le-a urat mult succes colegilor de echipă. “Zilele astea au fost foarte grele. Multe ganduri, n-am putut sa dorm noaptea. Am avut o perioadă destul de grea aici, mi-a fost foarte greu. Ne-am autoproclamat “Războinicii” cu scopul de  a lupta și de a nu ne doborî nimic. Vreau să le reamintesc asta și să lupte până la final”, a mărturisit Bogdan.

Sursa foto: captura video kanal D