Tensiune la Londra. Polițistii englezi se pregătesc de un război între bandele de mafioți români

Tensiune mare în capitala Angliei. Internetul a fost inundat de amenințări cu moartea între membrii diferitelor bande de români din Londra. Totul după asasinarea de săptămâna trecută a lui Sorin Șerbu, interlop cunoscut sub numele de “Brăileanul”.

Conform The Sun, pe rețelele sociale au apărut mai multe amenințări la adresa celor care ar fi săvârșit fapta. Poliția este în alertă, temându-se de un război între clanurile de “mafioți romani”.

Până acum nu a fost nimeni arestat, însă este investigată posibila legătură între moartea interlopului din Brăila și un incident din Luton. Acolo, un tânăr a fost bătut cu sălbăticie într-o parcare.

Citește și: UN ROMÂN A FOST UCIS LA LONDRA! ACESTA A FOST CĂSĂPIT DE OPT CONAȚIONALI!

Dupa asasinarea interlopului, în plină stradă, cu bâte de baseball, pe rețelele sociale au început să apară amenințări cu moartea și răzbunarea: “Cine a făcut asta e distrus” – scrie cineva.

Altcineva susține că asasinatul e urmarea faptului că Brăileanul, “un om inteligent și bine poziționat la Londra”, a fost “tradat”.

Asasinatul de săptămâna trecută, crede poliția londoneză, e doar începutul. Atât aceasta, cât și Poliția din România, cu care colaborează, se tem de represalii. Represalii care ar putea exista inclusiv la înmormântarea Brăileanului, care va avea loc în câteva zile, în Romania.

Sursă traducere: ziare.com