TENSIUNI la PUNGESTI. Un ADOLESCENT de 14 ani a fost AGRESAT de jandarmi

TENSIUNI la PUNGESTI. Un nou conflict a izbucnit astazi la Pungesti, acolo unde ar urma sa inceapa explorarea gazelor de sist. Un ADOLESCENT de 14 ani s-a apropiat prea mult de gardul care imprejmuieste zona, iar fortele de ordine l-au AGRESAT ranindu-l la o mana.

Tatal baiatului a incercat sa intervina, dar a fost luat de jandarmi si bagat in duba. Satenii s-au solidarizat si nu au mai permis masinii respective sa plece.

Citeste si: Chevron a obtinut aviz pentru o noua SONDA de EXPLORARE a gazelor de sist in Vaslui

“Cu copilul nici nu stiam ce s-a intamplat. Cand m-au luat jandarmii nu mai stiu ce s-a intamplat cu el. Acum e la urgente, nu stiu daca ii pune mana in ghips. Pe mine m-au luat fara sa fac nimic”, a spus tatal baiatului, Ion Ichim la Realitatea Tv.

TENSIUNI la PUNGESTI. Jandarmeria infirma acest incident. “Una dintre persoane a inceput sa se manifeste violent.

Citeste si: VIOLENTE LA PUNGESTI: Localnicii au atacat cu pietre camioanele de la Chevron

Un barbat de 36 de ani din Pungesti, Vaslui. La 18,30 un grup de 30 de persoane au intrat in conflict cu o persoana din afara grupului, iar jandarmii au aplanat conflictul. Nu este vorba de niciun minor. Nu poate fi vorba de niciun fel de violenta sau alta atitudine fata de copii”, a declarat Marius Taranu, ofiter relatii publice, Jandarmeria Bacau.

Sursa foto: vrn.ro