TENTATIVA de PUCI esuata in PNL: CATALIN PREDOIU a incercat sa-l DEBARCE pe VASILE BLAGA

PNL pregateste lista cu inlocuitorii lui CATALIN PREDOIU

Liderii PNL au anuntat ca obiectivul major al noului PNL este sa preia guvernarea in anul 2015, fie prin provocarea de alegeri anticipate, fie prin inlaturarea actualului executiv printr-o MOTIUNE de CENZURA, informeaza stiripesurse.ro.

In acest context, negocierile intre liberali au crescut tensiunea in partid. Liderii vechiului PNL au lansat un fitil in interiorul vechiului PDL: premierul va trebui sa fie si lider de partid. Acest lucru l-a facut sa explodeze pe CATALIN PREDOIU, care a incercat sa-si caute sprijin in vechiul PDL pentru a-l debarca pe liderul VASILE BLAGA.

CITESTE SI: Gorghiu ii cere lui Tudor Chiuariu sa-si dea demisia pana in 23 ianuarie 

”CATALIN este foarte suparat. A citit si in presa, a mai auzit de la unul de la altul ca nu va fi el premierul si a incercat. Nu a avut nicio sansa, pentru ca BLAGA s-a prins rapid. Daca ati remarcat a tinut sa-l linisteasca si public, atunci cand i-a transmis ca liderul de partid nu trebuie sa fie si prim-ministru”, au declarat surse din PDL pentru stiripesurse.ro.

Incercarea lui CATALIN PREDOIU a fost un esec.  “Da din coate tare de tot. Am auzit ca deja face promisiuni de functii pentru cei care l-ar sustine sa ajunga prim-ministru. Am auzit ca a incercat la Flutur, dar nu a tinut cont ca ala e prieten cu VASILE BLAGA de cand lumea”, mai precizeaza sursele citate.

CITESTE SI: BPN al PSD se reuneste pentru prima oara in 2015. Principalele subiecte care vor fi analizate 

TENTATIVA de PUCI esuata a lui CATALIN PREDOIU ar putea avea consecinte grave tinand cont de faptul ca VASILE BLAGA a aflat planul acestuia.

Sursa foto: realitatea.net