Tentativa de sinucidere a lui Paris Jackson ascunde traume vechi. Acum este consiliata de un psihiatru

Paris Jackson, fiica megastarului Michael Jackson, a incercat sa se sinucida, in urma cu cateva zile, la capatul mai multor evenimente nefaste care s-au petrecut in viata ei in ultimii ani. Cosmarul a inceput tot in luna iunie, se pare deloc cu noroc pentru familia Jackson, atunci cand tatal ei a fost gasit mort dupa ce a ingerat o cantitate considerabila de Propofol.

Din acel moment viata fiicei lui Michael Jackson a intrat pe un fagas descendent, Paris fiind tot mai macinata de pierderea tatalui. Asa a ajuns sa se inchida in ea si sa cada in depresie. Apoi au urmat si alte probleme de familie, care au afectat-o.

Site-ul tmz.com scrie ca Paris Jackson a avut un conflict cu matusa ei, care a lovit-o in fata casei, situatie care i-a adus o suferinta profunda. Apoi a venit momentul in care bunica ei, Katherine Jackson, a disparut de acasa, zvonurile aratandu-i cu degetul pe proprii ei fii.

Toate aceste probleme au macinat-o pe frumoasa adolescenta, care nu mai dadea randament la scoala, notele ei lasand de dorit. In scurt timp a devenit retrasa si irascibila, ceea ce a atras mistourile colegilor. ”Pur si simplu a inceput sa nu-i mai pese”, a declarat un oficial al licelui.

Asa se face ca profesorii de la Liceul Buckely (San Fernando, California) au atras atentia asupra starii de depresie in care a intrat fiica lui Michael Jackson si au cerut ca aceasta sa fie supravegheata de un psihiatru. Tmz.com mai scrie ca specialistii care au grija acum de Paris Jackson au cerut ca rudele apropiate, inclusiv unchii si matusile ei, sa fie atent monitorizate.

Paris postase pe Twitter, inainte de tentativa de sinucidere: ”Ieri (marti, n.r.) toate necazurile mele pareau atat de departe, dar acum se pare ca nu ma vor parasi”. A revenit apoi cu o alta postare: ”Ma intreb de ce lacrimile sunt sarate?”.

Sursa foto: abcnews.go.com