Tentativa de sinucidere in Bucuresti. O femeie a amenintat timp ce 8 ore ca se arunca de la etajul 13! UPDATE

O femeie in varsta de 47 de ani ameninta ca se arunca de la etajul 13 al unui bloc din zona Vacaresti din Bucuresti. Femeia se afla in exteriorul balconului de aproximativ o ora, din primele informatii reiese ca femeia este bolnava psihic si se afla sub tratament.

UPDATE ora 15.35: Femeia a fost in cele din urma convinsa sa renunte la tentativa de sinucidere, dupa 8 ore. Negociatorii, reprezentanti ai Politiei, au reusit sa o ajute sa treaca pe partea interioara a balconului si apoi sa intre in apartament.

UPDATE ora 11.45: Dialogul cu negociatorul nu a functionat pana acum, astfel ca se incearca o alta strategie de a o da jos pe femeie de pe balcon. Una dintre strategii ar putea fi aceea de a fi data jos cu forta, insa inainte trebuie luate masuri de siguranta la sol. Parcarea de la baza blocului a fost deja eliberata.

UPDATE ora 11.25: Iubitul femeii incearca si el sa o convinga sa coboare de pe balustrada, laolalta cu negociatorul de la Politie. Pietonii nu mai sunt lasati sa treaca prin zona.

UPDATE ora 11.05: Un martor spune ca femeia a iesit pe balcon dimineata la ora 8.30, moment in care s-a auzit o voce nervoasa. Femeia vine in zona in fiecare zi, insa nu locuieste in acest bloc.

Foarte multe forte de ordine s-au mobilizat in perimetrul imobilului respectiv. Femeia se afla in exteriorul blocului la et 14 si se strecoara pe o banda de maxim 15 cm.

Un negociator de la Politia Capitalei sta de 50 de minute si incearca sa o convinga sa se dea jos. Femeia nu ar fi la prima abatere. Vecinii spun ca a mai avut tentative de sinucidere.

Se pare ca femeia a venit in vizita la iubitul ei pictor. Ea a coborat chiar un etaj, de la etajul 14 la etajul 13 al blocului.

Politistii au imprejmuit zona, pompierii sunt si ei prezenti cu scara mobila. Si primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone se afla la locul incidentului si incearca sa o convinga sa coboare.

In imobilul respectiv locuieste Nicoleta Luciu si Florin Piersic Jr.