TENTATIVA de SINUCIDERE la statia de metrou CONSTANTIN BRANCOVEANU

Circulatia metroului a fost oprita temporar, miercuri dimineata, iar la aceasta ora se circula cu dificultate pe magistrala Pipera – Berceni, dupa o TENTATIVA de SINUCIDERE la statia CONSTANTIN BRANCOVEANU.

La aceasta ora se circula normal pe un singur fir – firul 2, iar la statia CONSTANTIN BRANCOVEANU circulatia este de tip pendul, a declarat purtatorul de cuvant al Metrorex, Evelyne Croitoru. Potrivit purtatorului de cuvant al Metrorex, persoana care a incercat sa se SINUCIDA in aceasta dimineata a supravietuit.

“Azi dimineata, la ora 7,00, in statia de metrou CONSTANTIN BRANCOVEANU a avut loc o TENTATVA de SUICID, nereusita. Au venit autoritatile, iar omul a fost dus la spital, pentru evaluare. In prezent, in statia CONSTANTIN BRANCOVEANU se circula normal doar pe un fir, respectiv pe firul 2”, a precizat Evelyne Croitoru, citata de Agerpres.

Potrivit acesteia, pe firul 1, intre statiile Pipera – Constantin Brancoveanu si Constantin Brancoveanu – Berceni circulatia trenurilor este tip pendula.

Sursa foto: realitatea