TEO TRANDAFIR a dezvaluit motivul pentru care poarta mereu PARUL SCURT

Binecunoscuta prezentatoare TV a vorbit pentru prima data despre tunsoarea care a consacrat-o, rememorand momentul care a determinat-o sa opteze pentru aceasta coafura.

In pragul noului an scolar, aceasta si-a amintit ca nu i-a fost greu sa-si dea seama care este tunsoarea care o reprezinta, realizand acest lucru chiar in copilarie.

“Eram prea saraci ca sa fiu o fetita cu rochita de catifea si fundite. Parintii mei erau foarte tineri atunci cand m-am nascut. In schimb, eu am inteles ca parul scurt este sfant! J Primul lucru pe care l-am cerut inainte de a incepe primul meu an scolar a fost acela de a solicita frizerului sa ma tunda scurt; cat mai scurt, dar nu la piele. J Atunci mi-am dat seama ca nu voi avea timp sa stau sa ma ingrijesc de parul lung, sa-mi fac bucle. Asa am inceput soldatia”, a spus prezentatoarea emisiunii “Teo Show”.

CITESTE SI: TOP 9 VEDETE care au SLABIT SPECTACULOS

Teo Trandafir a povestit ca si Maia, fiica ei, ii impartaseste gusturile in materie de hairstyling, motivele invocate de fetita fiind cat se poate de apropiate de cele ale mamei sale.

“Si Maia este un om foarte ocupat, prin urmare face in asa fel incat sa fie eficienta: isi cumpara rochii care sa o imbrace repede, elegant si eficient. Are foarte mult de invatat pentru scoala, are de vorbit si iesit cu prietenii, de povestit cu mine, are multa treaba”, a continuat Teo Trandafir.

CITESTE SI: Teo Trandafir in stare grava – vedeta a fost operata de urgenta – detalii in articol

Sursa libertatea