TEO TRANDAFIR are nevoie de AJUTOR

Teo Trandafir, indragita prezentatoare de la Kanal D, are nevoie de ajutorul tau. Dupa operatia de micsorare a stomacului, Teo s-a schimbat radical. Ea a slabit spectaculos, astfel ca acum poate imbraca si alte vestimentatii decat cele cu care s-a obisnuit in ultimii ani.

Teo Trandafir a fost o prezenta deosebit de vesela pe litoral si nu numai. Dupa ce a pierdut cateva kilograme bune in ultimele luni, vedeta tv a renuntat la culorile terne si la pantalonii negri cu care ne obisnuise si a inceput sa imbrace rochii in culori vesele si pantaloni la care doar visa in urma cu un an.

Desi primeste complimente din toate partile si toata lumea o incurajeaza sa continue sa poarte rochite, se pare ca Teo nu e convinsa ca e bine sa renunte la pantaloni.Asa ca, pentru a scapa de dilema, ea a postat aseara, pe pagina de socializare, mai multe fotografii in care apare imbracata atat in rochie, cat si in pantaloni si i-a rugat pe prietenii virtuali sa o ajute sa rezolve dilema: “Pantaloni sau rochie?” este intrebarea lui Teo.

Mondo News iti recomanda si: Andreea Esca, rapitor de frumoasa in costum de baie. FOTO

Cei mai multi dintre prietenii virtuali considera ca vedeta este frumoasa indiferent ce poarta. “Nu conteaza ce imbraci, esti superba!”, a scris unul dintre admiratori. Iata si alte mesaje:

– Daciana Petrov: Culoarea e superba si iti vine minunat. Croiala putea fi un pic mai sexy, la cat de bine arati acum. Felicitari! Categoric rochie!!!!

– Doina Rusu: O rochie lunga, vaporoasa, cu talia marcata ai incercat?? si asta e frumoasa, dar pentru alt anotimp…parerea mea:) votez pentru rochie!!!

– Volos Mariuca: In vara aceasta se poarta verdele,iar rochita aceasta verde de pe Teo este foarte frumos croita si ii sta foarte bine.

– Anca Glesnea: frumusetea ta interioara te imbraca asa cum este mai bine!

– Dragos-Roman Florica: Teo draga, esti superba oricum! Nu haina face pe om!

– Dany Ella: Cum te simti tu mai confortabil …sa fii in apele tale asa spunea bunicul meu..asa ca imbraca-te cum iti place tie ca tot suflet minunat ramai si asa si asa…

Va prezentam mai jos imaginile postate de Teo pe pagina ei de Facebook. Voi ce parere aveti?