Teo Trandafir, in trend cu subiectele mondene. Vrea manelisti in emisiunea sa

Teo Trandafir s-a intors in televiziune cu forte proaspete. Vrea ca show-ul sau sa devina lider de audienta si pentru asta, se pare, e pregatita sa faca multe compromisuri.

Teo ar aduce chiar si cantareti de manele la “Teo Show”, genul de invitati cu care vedeta nu prea a avut tangente in trecut.

“Nu avem o lista cu cine nu va aparea la televizor. Fiecare om care in momentul asta ar putea servi drept subiect unor emisiuni tabloide, ar putea sa vina la noi in cu totul si cu totul alta dimensiune, afisand cu totul si cu totul alta valenta. Va dau un exemplu: Costi Ionita.Toata lumea il stie dintr-un punct de vedere, eu am aflat ca face yoga. Pe mine personal m-ar interesa lucrul asta, eu l-as aduce.”, a declarat vedeta pentru adpm.ro.

Teo a recunoscut si de ce a ales Kanal D, in detrimentul altor posturi de televiziune. Nu oferta financiara a contat in alegerea vedetei.

“Mi se pare, dupa participarea la mai multe emisiuni, in special ma refer la WOWBiz, de la Kanal D, ca m-am simtit ca pestele in apa. M-am simtit minunat! Din momentul in care am intrat, am inteles despre ce e vorba, m-am temut pentru o clipa ca nu mai vorbesc limba, dar mi-am dat seama ca, odata invatat mersul pe bicicleta, e mai complicat cu uitatul.”

Sursa foto: facebook.com