Teo Trandafir nu s-a mai putut abține! Ce a spus despre Alexandru Arșinel

Teo Trandafir îl apără pe actor și spune că regretă nespus moartea celor două mari colege de scenă ale acestuia. Alexandru Arşinel trebuie înţeles în aceste momente grele.

“Ne doare că au dispărut atât de repede Stela Popescu și Cristina Stamate! Însă, mă gândesc și la Alexandru Arșinel, cred că este pe altă lume în momentul acesta! Îi rog pe toți să se  pună și în locul omului care a pierdut cel mai bun prieten și partenerul de scenă, dar și pe unul dintre cei mai importanți actori din teatrul lui”, a declarat Teo pentru wowbiz.ro.

”Pecetea” pe care Arșinel o poartă după transplantul de rinichi

“Am să va fac o mărturisire, Alexandru Arșinel nu și-a revenit niciodată după acele acuzații! Întotdeauna s-a simțit și nedreptățit, și umilit pe nedrept și pus la zid pentru un lucru de care nu este vinovat! La un moment dat, chiar am făcut un interviu cu domnia lui, mai puțin formal, și era intrigat. L-am înțeles perfect!

Citește și: ALEXANDRU ARȘINEL PUNE TUNURILE PE MIHAI BENDEAC: UN JEG UMAN!

Era firesc că în momentele lui de imuno-depresie psihică, atunci când pur și simplu îți “cade” psihicul, la el să se rupă firul exact unde este mai subțire. Acolo, în acuzațiile că a făcut o operație dificilă în detrimentul altora, are Arșinel un punct nevralgic, acolo îl doare cel mai tare și, în momentul în care ceva rău i se întâmplă, tot acolo se întoarce, fiindcă va dați seama că toate acele răutăți și-au pus amprenta asupra lui. Să faci un transplant de o asemenea dificultate și apoi să ieși într-o lume ostilă, trebuie să fie înfiorător!

Nu iau partea nimănui, dar ar trebui, mai ales în clipele acestea, să încercăm, dacă am putea, să menținem opiniile împotriva altora pentru noi! Măcar până trece necazul! Cei care l-au acuzat pe Alexandru Arșinel, părerea mea este că trebuie să se oprească puțin, măcar acum”, a spus pentru wowbiz, Teo Trandafir.

Sursa foto: adevărul