TEO TRANDAFIR, PRIMELE DECLARATII DE LA SPITAL. Uite ce face vedeta in acest moment

Indragita prezentatoare tv, Teo Trandafir, a fost transportata de urgenta, joi, la spital. Aflata pe litoral, unde realizeaza o emisiune tv pe plaja Crema din statiunea Mamaia, lui Teo i s-a facut rau in timp ce se indrepta spre filmari, iar colegii au dus-o de urgenta la Spitalul Judetean Constanta.

Teo se afla in masina in statiunea Mamaia, pe drum spre o filmari, moment in care i s-a facut rau. Vedeta a acuzat dureri puternice in zona rinichilor, iar colegii au dus-o imediat la spital. Dupa o serie de investigatii, vedeta a fost externata, iar medicii i-au spus sa aiba mai multa grija de ea.

TEO a facut primele declaratii despre acest incident chiar la iesirea din spital: “Nu e nimic, am facut niste prostii. Am urcat in cub de mai multe ori ca sa ma dau eu mare. Eu nu veneam la spital pentru atata lucru. M-a durut rau de tot, dar din cauza mea, din cauza prostiei mele. Imi cer iertare ca am facut multa valva”, a spus Teo, pentru Wowbiz.

De ce a ajuns Teo la spital

Colegii de emisiune sustin si ei ca Teo si-a revenit dupa ce medicii au luat primele masuri care se impun la UPU. “Este adevarat, a fost o zi grea. Multa munca si multa caldura. A fost un moment in care nu s-a simtit bine. Antonio si-a dat seama ca Teo nu se simte bine”, a spus unul dintre colegii ei de platou.

Colegul ei de emisiune, Antonio, a povestit cum s-a petrecut incidentul atunci cand Teo a ajuns la spital: 

“Am vazut ca e obosita, am vazut ca avea ceva. Era multa lume in jurul nostru, am luat-o de mana, trebuia sa plecam, am intrat in parcare. In masina am vazut ca nu poate sta si a pus mana in partea dreapta. A cerut unui coleg un medicament. Apoi a mai cerut o pastila si am inrtebat-o ce are. A incercat sa ne minta, noi ne duceam spre filmare. Este un om puternic. De multe ori confudna personajul tv cu persoana. Ea a inceput sa se albeasca la fata si am spus ce facem? Hai la hotel i-am spus, urci sus, poti sa te speli sa te improspatezi. A fost prima optiune, insa in drum spre hotel, am vazut ca efectiv suferea puternic. Am sunat un prieten si i-am spus fa-mi o relatie aici sa o primeasca repede si discret la spital. Cum am ajuns in fata spitalului, este socant chestia asta… se vedea pe fata ei suferinta si lumea inrteba “putem face o poza?”. Ne-a ajutat imediat, am ajuns sus la sectie si nu stim daca a fost din cauza medicamentelor pe care le-a luat sau nu, dar a inceput sa se simta mai bine. Acum va spun sincer ca se odihneste si spune ca e bine. Din cate o cunosc eu, mi-am dat seama ca este un om cum sunt foarte putini pe lumea asta. Ascunde adevarata ei stare, asta cred. Eu sper sa fie asa cum spune ea. Ea spune ca de ce nu filmam… I s-a facut o electrocardiograma la inima, o ecografie si se pare ca totul e in regula…Ar trebui sa se tina cont de starea ei”, a spus Antonio in urma cu putin timp, in direct la Wowbiz.

“Anumite simptome disparusera din cauza medicamentelo luate, Va fi important ce va fi maine dimineata. S-a suparat pe noi ca am dus-o cu masina la spital”, a spus Antonio, colegul ei de emisiune.

vom reveni cu amanunte