Teodor Atanasiu confirma retragerea din cursa pentru sefia PNL: Am propus-o pe Gorghiu la sefia PNL, Iohannis o sustine

TEODOR ATANASIU

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, a declarat miercuri seara, la finalul reuniunii informale a liderilor PNL, ca s-a retras din cursa pentru sefia PNL si a propus candidatura Alinei Gorghiu, in favoarea careia s-a exprimat ”foarte clar” presedintele ales Klaus Iohannis.

”I-am propus si colegului meu, Ludovic Orban, sa faca acelasi gest ca si mine sa lasam un tanar, si am si facut o propunere, am propus-o pe Alina Gorghiu, cea care a fost inima campaniei electorale in campania pentru prezidentiale, cea care este purtator de cuvant al partidului, cea care ne poate reprezenta cu cinste in urmatorii ani”, a declarat Atanasiu.

Mondo News iti recomanda si: Alina Gorghiu candideaza la sefia PNL. Klaus Iohannis si-a anuntat sustinerea

El a mentionat ca Orban ”nu a fost in consens” cu el si a ramas sa o ”contracandideze” pe Alina Gorghiu.

”in schimb, ma bucur ca am reusit sa obtin sprijinul presedintelui in functia al PNL, a domnului Klaus Iohannis pentru aceasta candidatura. I-am solicitat sa ne spuna foarte clar daca o sustine pe Alina Gorghiu, propunerea pe care am facut-o, avand in vedere ca initial mi-am depus candidatura cu sustinerea dansului si ne-a spus foarte clar tuturor ca o sustine”, a mai spus Atanasiu.

Citeste si: Klaus Iohannis s-a intalnit cu presedintele in functie Traian Basescu, pentru pregatirea preluarii mandatului prezidential