SCANDAL in PNL! ATANASIU: Imi cer SCUZE / BLAGA: Am fost DERANJAT. S-a sanctionat singur. UPDATE

TEODOR ATANASIU

Partidul National Liberal (PNL) a organizat o SEDINTA FULGER, luni dimineata, in care principalul subiect de discutie a fost legat de INREGISTRARILE aparute in presa si, in cadrul carora, TEODOR ATANASIU ii jignea pe colegii din fostul PDL.

UPDATE 11.07: VASILE BLAGA, copresedinte PNL si lider al fostului PDL, a comentat luni stenogramele in care TEODOR ATANASIU spunea ca PDL nu va fi lasat sa dea aremierul si ca PNL nu mai are acum nevoie de PDL.

“Si eu, si domnul KLAUS IOHANNIS, si domnul CRIN ANTONESCU am pus foarte mult suflet in acest proiect. Nu a fost o placere sa citesc acele stenograme. Ma bucur totusi ca si in acel context au apreciat aportul PDL. Este un moment peste care trebuie sa trecem, sa invatam din el. Nu as vrea sa vorbesc despre ce am discutat in sedinta. Asta e rolul unui lider de partid: sa fie mai intelept”, a declarat VASILE BLAGA.

Intrebat daca TEODOR ATANASIU va fi sanctionat, VASILEa declarat: “S-a sanctionat singur! Faptul ca a fost pus in situatia de a da astfel de explicatii este o sanctiune.”

VASILE BLAGA a mai declarat jurnalistilor ca afirmatiile lui TEODOR ATANASIU l-au deranjat, dar ca nu se simte folosit.

STIRE INITIALA

TEODOR ATANASIU si-a cerut scuze fata de colegii sai declarand jurnalistilor prezenti ca “FUZIUNEA dintre PNL si PDL a fost visul sau, fiind unul dintre initiatorii acestei aliante si ar fi culmea sa dea cu piciorul acestui proiect”.

“Discutiile de la Bistrita au fost facute in spatiul privat, iar afirmatiile mele au fost scoase din context. Inregistrarile sunt veridice, eu sunt cel care am afirmat acele lucruri dar in alt context. Una peste alta ceea ce este mai important este proiectul marelui PNL”, a declarat TEODOR ATANASIU.

“Am fost printre primii care a sustinut fuziunea. Ar fi culmea sa doresc spargerea partidului. Adversarii partidului sunt in afara partidelor, nu in interiorul partidului. Nu luati discutii private pe care sa le rastalmaciti.

CITESTE SI: RAZBOI in PNL: LIDERII LIBERALI vorbesc intr-o sedinta despre INLATURAREA si DISPARITIA DEMOCRAT-LIBERALILOR. REACTIA PNL. AUDIO 

Ceea ce am spus acolo imi asum, dar nu acesta este contextul in care am facut afirmatiile. Imi mentin afirmatiile ca toate deciziile PNL vor fi sustinute de mine. Daca maine am prelua guvernarea, premier va fi Predoiu. Ceea ce ati dat trunchiat acolo nu este conform cu contextul. Sunt veridice afirmatiile mele, dar nu recunosc contextul.

Sigur ca am avut acele cuvinte, dar nu trebuie sa dau explicatii despre lucruri care se intampla in spatiul privat. Ce spunem in spatiul privat e problema noastra, nu a publicului”, a mai declarat ATANASIU.

Conform unor surse din interiorul partidului, atmosfera din cadrul sedintei fulger a PNL a fost una extrem de tensionata in ciuda faptului ca TEODOR ATANASIU a incercat sa dreaga busuiocul in al doisprezecelea ceas. Potrivit acelorasi surse cea mai vocala a fost ANCA BOAGIU, fosta pedelista care imparte sefia PNL BUCURESTI cu TEODOR ATANASIU lansand o serie de acuze la adresa partenerilor din marele PNL.

Stire in curs de actualizare.

Sursa foto: jurnalul.ro