TEODOR ATANASIU nu vrea sa fie directorul SRI: Nu ma intereseaza

TEODOR ATANASIU

Prim-vicepresedintele PNL, TEODOR ATANASIU, a declarat sambata, raspunzand unei intrebari, ca nu il intereseaza functia de DIRECTOR al SRI si a garantat faptul ca nu va fi ”niciodata seful SRI”.

TEODOR ATANASIU, care este membru in COMISIA de CONTROL SRI, a fost intrebat daca este interesat de functia de director al SRI.

CITESTE SI: SRI, despre acuzatiile Elenei Udrea: Serviciul nu se pronunta sub nicio forma cu privire la declaratiile unor suspecti aflati in urmarire penala 

”Nu ma intereseaza sefia SRI. Nu stiu cine a discutat (despre aceasta varianta, n.r.). Niciodata nu am fost interesat si nu mi-am pus in planul de cariera personala acest obiectiv si nu o sa fiu, va garantez eu, niciodata seful SRI”, a afirmat prim-vicepresedintele PNL.

Administratia Prezidentiala a anuntat, marti, ca Directorul Serviciului Roman de Informatii, GEORGE MAIOR, si-a inaintat DEMISIA de la conducerea SRI presedintelui Romaniei, iar KLAUS IOHANNISa acceptat-o.

CITESTE SI: COMISIA SRI va audia conducerea INTERIMARA a Serviciului si ii va multumi oficial lui MAIOR

Presedintele comisie de control a SRI, GEORGIAN POP a anuntat, joi, ca in perioada imediat urmatoare comisia va audia conducerea interimara a Serviciului.

Sursa foto: realitatea.net