TEODOR ATANASIU: PNL va filma votul parlamentarilor liberali si il va pune pe site

TEODOR ATANASIU

PNL va vota in favoarea cererilor DNA in cazul deputatului liberal THEODOR NICOLESCU si senatorilor PSD DAN SOVA si DARIUS VALCOV, sustine vicepresedintele PNL, TEODOR ATANASIU. El precizeaza ca votul parlamentarilor liberali va fi filmat si pus pe site-ul formatiunii.

TEODOR ATANASIU a declarat pentru postul de radio RFI Romania ca “este o saptamana in care Partidul National Liberal (PNL) va arata din nou ca este de partea justitiei. Vrem ca in aceasta tara sa dispara aceste protectii speciale pentru ministrii parlamentari si care nu pot fi anchetati sau arestati din acest motiv.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA, despre votul PSD in cazul DAN SOVA: Nu putem sta cu PISTOLUL la TAMPLA fiecarui parlamentar 

Noi o sa votam pentru ridicarea imunitatii, respectiv pentru inceperea urmaririi penale pentru toti parlamentarii si pentru domnul deputat si pentru cei doi domni senatori”, a declarat TEODOR ATANASIU.

TEODOR ATANASIU  anunta ca votul parlamentarilor liberali va fi la vedere: “Am discutat sa vedem care este solutia tehnica pe care o gasim pentru a filma votul parlamentarilor PNL si a-l pune pe site-ul partidului, in asa fel incat sa nu mai avem discutii ulterioare despre modul in care s-a votat”.

CITESTE SI: SAPTAMANA DE FOC PENTRU PARLAMENT: Sova, Valcov si Nicolescu isi asteapta DECIZIILE privind arestarea preventiva 

Sursa foto: adevarul.ro